Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

18 oktober 2008

Skakis och ont i halsen

Ok va redigt skakis hela natten och morgonen. Förlåt att jag inte tipsade om de i går men hade strikta order om att inget fick läcka ut om jag vill ha få tillbaks mitt jobb. Men dom hade ut försäljning med 75% i dag och de fanns faktiskt ganska mycket bra kvar. Va ju där och spanade i går eftermiddag Så klart va jag där när dom öppnade och stod längst fram. Fick tag i massa bra fynd. Nu i efterhand ångrar jag bara att jag inte plockade åt mig mer. Sååå billigt att de va skamligt. Så klart ska ni få se bilder på mina fynd. Efter min shopping va klar så hade vi lovat att åka och hälsa på gubbens gammelfaster så de bar av på en mini roadtrip norröver. De va riktigt trevligt och god mat.

På vägen hem sen åkte vi förbli mormor och morfar för att hämta räkans gamla vagn de kommer några i morgon som ska titta på den och håll tummarna hårt om att dom kommer att köpa den. Skulle va så skönt att bli av med den och få lite extra pengar. Även om dom vill ha den till halva priset. Under hela dagen plus går eftermiddag har vi haft en snuvig och hostig räka här och i dag har han lyckats att smitta mig så jag har ont i halsen med typiskt. Men han har ingen feber så jag hoppas att de inte kommer heller och att vi blir friska snart.

Ja nu e de lördag kväll konstigt de känns inte alls som de efter som gubben jobbar som han gör så har vi söndag i dag då han ska jobba i morgon. Men nu ska jag försöka att umgås lite mer med honom innan våran helg e slut.

Go natt kramizzar


.

Nej inte en pinne utan en knivlist, Och en liten barn servis ocean.

Mine glas i nya färger. Och 2 stelton brödpåsar.


I MENU
Ok älskar verkligen Menu design så snygga saker.

2 kommentarer:

Sofi sa...

Vilka fynd du gjort! Jag har också ett gäng mine glas men som använd så sällan, har för mig det är handdisk på dom och det ligger inte i mitt intresse :)

Bollan sa...

Nej jag vet men dom e snygga och här används dom som både ljuslyktor och pennhållare. Disken av dom har jag gubben till ;-)