Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

25 oktober 2008

Att man inte kan hålla i pengarna...

Go kväll. Fuskade lite i går på bloggfronten känner lite skuldkänslor mest för att jag missade att skriva i räkans blogg efter allt strul de har varit på hans sida skickade jag ut ett mail till ja dom närmaste som läser den om att allt skulle va fixat och att vi skulle uppdatera den varjedag. Både räkans farmor och farfar tycker om att kolla på den när dom inte får träffa busen så ofta.Nu till dagens händelser jag som hade så stora planer för mig och räkan men nopp min förkylning har fortfarande övertaget. Så de blev en liten tripp på hemmaplan i stället nog inte till village (som några av er fått i hemstaden, lite avis) men väl fabriksbutiken som har öppnat här i veckan. Och oj vad de handlades massor med folk va de. Och några saker lyckade få följa med mig hem också. Som denna marimekko skål:
gillar den frost vita även om jag har haft mina ögon på den röda länge. Bara tanken på att den röda innerhåller guld gör den lite extra åtråvärd för mig. Sen blev de några julklappar till räkisen. Vill inte avslöja helt men ni kan få en liten smyg titt på vad de är så kan ni gissa er till va de e. Funderar faktiskt på att köpa en till de skulle nog bli ganska bra.
Och ja så klart delar till min servis provade även att duka inför fredag jaja vet de e vecka kvar men nu när jag hade fått nya delar ville jag testa och titta vad fint de blev. Ja de ska ju dit lite blommor också men man får ta vad man har hemma. Längtar verkligen till fredag då ska vi ha räkans gudföräldrar på besök och de typ den enda gången man kan duka med finporslin och veta att de inte kommer att bli porslins kross. När de kommer barnfamiljer även om de också e trevligt så får de bli lite mer ovarsamt porslin.
Ne nu ska jag kolla in era bloggar och så ska jag skriva på räkana så att jag inte glömmer de i dag med.
Go natt kramizzar hoppas ni har haft en toppen lördag och fortsatt trevlig helg.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser väldigt trevligt ut! Ser fram emot fredag :-)
Kram Sara