Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

15 januari 2009

E dagen slut nu?

Åhh äntligen hemma, trippen till far min ok förutom att jag lyckades rycka sönder mina jeans men bara lite och de va vid ena ficka så de va ingen större fara med de när jag väl fick kollat. Sen åkte vi vidare till min farbror som va helt säker på att vi skulle komma i morgon och hade inget hemma för utom vatten, skorpor och några marie kex mmm så gott. Pratade även med honom om att jag skulle sy en filt till hans blivande barnbarn men fick svaret tja de får vi väl se om de blir någon bebis. Humm om man hade sett hans sons fru tvivlar man inte hon e så go och rund nu. Eller förlåt räkans gudmor du e fortfarande sååå smal och smärt ;-)







Undertiden vi fikade där i alla fall fick killarna/gubbarna för sig att kolla på skidskytte. Ända tills jag på mindre om att räkan måste hem och gå och lägga sig. Då blev de lite fart på dom. Väl tillbaks i stan stod mamma och väntade på sin gubbe men dom kom in på lite kvälls fika. Och så fick jag en chans att hyvla av gubben. Men andra ord han fick en klippning. Tja de kanske inte e min mest använda talang men den finns där efter många års extra arbete på salong. Så nu e räkan äntligen i säng och allt e som vanligt. Men jag längtar redan tills i morgon.







Kramizzar


Jo jag tänkte visa fick ett påslakarn sett av mamma som jag hade när jag va liten. Bäddade till räkan med de. Visst e de så gulligt.

2 kommentarer:

Beas sa...

VIlket fint påslakan...vi har också letat fram våra "gamla" och det är en särskild känsla att bädda till dem efter deras bad och liksom se dem själv ligga bland de sänglakan man själv älskade som barn. Man blir liksom barn på nytt...hihi

Anonym sa...

Ja, smal och smärt tror jag minsann passar bättre in ;-) Nä, i ärlighetens namn undrar jag om jag inte magen kommer explodera innan bebisen behagar komma ut... Tur att det finns kläder med mycket stretch :-)

Kram Sara