Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

13 januari 2009

Vilka läser?

Nu när jag har fixat lite så slängde jag en blick på besöks räknaren 3246 besökare vilka e ni allihopa? Och va tusan gör ni här? Ne helt ärligt jag blev jätte glad och även nyfiken på vilka ni är. Så jag tänkte göra en sån där blogg intresserad lista. Den ligger nedanför besöks räknaren. De vore toppen om ni la in er där eller bara skrev en kommentar
Kramizzar

6 kommentarer:

MammanSofia sa...

hejhej=) tack så mkt. tycker de e sååå roligt o ändra nu, men nu ska jag försöka låta bli. Någon dag iaf=) jag har redan gått me=P hoppas allt e bra med er=)
kraam

Sjöboden sa...

Hej!
Jag vill absolut vara med på din lista :-)
Din son är bara 10 månader så det är la ingen brådska med jobb :-) Men det är nog lättare att slappna av under sin mammaledighet om man vet att man har ett jobb att gå tillbaka till... Håller tummarna för dig!

Kram Caroline

Fia sa...

Jag har gått med nu =) Så klart jag vill vara med i ditt "Följe". Din Blogg är underbar!! Vilken fin bakgrund du har hittat!
Kraam!

Malin sa...

Sådärja, nu är jag oxå med :-)
Fin ny design!!
Har med tänkt att fråga vilka som läser mig blogg, man blir ju nyfiken!

Ulli sa...

Tack för kommentarer. vad kul med ny blogg. Klart jag vill fälja den!

Kram Ulli

Therese sa...

jag brukar titta in emellanåt, men är jättedålig på att lämna avtryck... *skämms lite* Men du har en så mysig blogg, å "räkan är så söt, nästan som min Lura ;-)