Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

05 januari 2009

Puh sorterat och städat igen

Hej hej. Ja som jag har skrivit högst upp i dag har de blivit ännu mer av städande och sorterande. Och mycket sovmorgon. Trodde inte att kl va så mycket i morse. Men men sen hade jag hela hemmet att plocka upp för att vi hade slappat i går, så när jag nästan va klar fick jag sms om att mammorna skulle ut på promenix. Men då va inte varken sig jag eller räkan på klädda eller hade hunnit att äta lunch. Så vi fick hoppa de och tur va nog de för mor min ringde sekunden efter och sa att hon skulle komma upp. Men jag fick mycket gjort i dag. Städat ur min väska, sorterat papper, ringt bvc, städat, lekt med räkan och städat eller de hade jag skrivit redan. Ja ja jag e nöjd med dagen i alla fall.

Och de bästa jag fick mig ett till paket i dag. Kläder till räkan ett par långkalsonger och en body.


Han måste ju va förberedd nu när de e dagis snart. De ska bli lite trist att släppa iväg han men de kommer nog att gå bra och jag längtar efter att få jobba igen. Humm nu när hemmet e städat känner jag faktiskt för att piffa lite. Vår känslorna börjar så smått komma smygande. Får se vad jag kan hitta på i morgon. Nu ska jag gå och kramas lite med gubben blev så sugen på de efter något jag hade läst i en blogg.Kramizzar

1 kommentar:

Malin sa...

Fina kläder, vart har du köpt dem?

Det är jättelätt att lägga upp video, bara att klicka på ikonen för film i samma ruta man laddar upp bilder, typ :-) Tar lite tid, dock.