Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

04 januari 2009

Paus....

Hej, Jag fick en ofrivillig sy paus när tråden tog slut så jag tänkte blogga lite undertiden gubben och räkan e på affären och förhoppningsvis har med ny tråd till mig. Men så började jag prata med en vän på msn och så va de en ganska bra film på tv:n. Så nu känner jag att dom kommer förmodligen strax tillbaks och jag har inte hunnit skriva. I dag har vi gjort de vi inte han med i går nästan i alla fall kom på att vi har glömt att gå igenom lite papper. Men annars e vi klara. Så vi har varit ute på promenad gick ut vid 11 och va tillback vid 1 de va riktigt skönt att gå runt sjön. Vi hade med oss några vänner/grannar så tack för promenaden i dag M och H och A. Riktigt trevligt. Får ta en fika nästa gång kanske inte så kallt. Så här blir filten jag håller på att syr till räkan.


Försesten räkans gudmor om du vill ha en sån filt till din bebis så e de bara att säga till syr gärna en bebisen har tyg över. Oj nu kom gubben och räkan hem jag visste att jag hade dåligt med tid. Hoppas hoppas han har tråd med sig.

Kramizz

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack själv för trevlig promenad!! :-) Haha, ja det var rätt kallt! Frös till och med efter vi kommit in i värmen, så det slutade med att jag fick ta ett varmt bad för att jag skulle tina upp. Hehe. Vi hörs snart! Kram Maria