Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

24 november 2008

Ännu en dag för Bollan och Räkan

Ja ha så va denna dagen snart slut. Men vilken dag de har varit. Första dagen på länge som jag har mått riktigt bra utan att må illa. Så jag och räkan började med att ta lite sovmorgon väldigt välbehövt sen hörde M av sig och frågade om vi inte skulle med till öppna kyrkis men de va vid 13.


Så innan dess passade jag på att tvätta fönstren i vardagsrummet och leta upp adventsljustaken dit. Och sen bar de av in till räkans rum tvätta fönstren där med och hänga upp hans ny inköpta stjärna. Men sen va de gardinerna dit om jag skulle ta ett gammalt par eller om jag skulle göra på den nya tyget jag köpte. Efter att ha sett att dom gamla blev för korta igen fick de bli dom nya. Så de va bara att ta fram sy maskinen igen. Men denna gången gick de mer smärt fritt än i går. Och ja de blev ok är inte helt 100 över resultatet men de får duga tills jag har kommit på vad jag ska göra. Men ändå vist blev hans fönster fint. Vad gillar ni mina snöstjärnor? De va typ 50 år sen jag fick göra sådana när jag gick hos dagmamma eller något men dom blev fina och räkan älskar dom.



Sen gick vi i väg till kyrkan för att leka av oss lite. De va jätte trevligt, bra barnledare och trevliga mammor och gott fika vad mer kan man begära en måndags eftermiddag. Vi blev kvar där en bra stund och lekte och sjöng. På vägen hem tog 3 av oss mammor en tur runt sjön och pratade mycket mycket trevligt men kallt. När jag väl kom hem stod gubben och gjorde pannkakor och va precis klar när vi hade fått av oss ytterkläderna. Smaskens. Nu på kvällen blir de nog igen speciellt lite tv kanske kan va mysigt eller så sätter jag mig och kollar igenom jul lådorna som står i vardagsrummet.

Tur att man kan dela med sig. Lilla A har hittat ett glas.


L med lilla E i famnen och busiga Räkan äter en bil.

Go kvälls kramizzar

Ja just de glömde säga för er som inte har koll på de så e de en månad kvar till julafton.

1 kommentar:

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Tassar förbi för att tala om att tant nu startat en julkalender..Tävlingar "varje dag" =D

Kram