Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

18 november 2008

Frammåt, frammåt, framåt, bakåt, bakåt, bakåt stop

Baby rytmik de e tisdag igen. Började dagen med att baka ett italienskt bröd. De blev toppen gott kändes som att de va lite lite fyllning och jag kanske skulle haft i lite mer saker men jag gick efter recept denna gången.
Sen bar gick vi på babyrytmik och som vanligt va vi sist med att sluta upp jag förstår inte vi börjar att göra oss klara 45 min innan vi ska mötas men ändå kommer vi i väg sent. Där va de mycket trevligt som vanligt att prata med dom andra mammorna. Men mest snack blir de nästan på vägen hem igen. Riktigt riktigt trevligt på vägen hem hände även en sak. Som slutade i att jag stod små snyftande till gubben när jag kom hem -Dom e så trevliga och snälla. Så jag är såå otroligt tacksam för hemgången.
När jag väl va klar med mitt lilla utspel tog vi och åkte till köpcentrumet för att köpa en liten present vi skulle nämligen och hälsa på min gud mor fast nu har de fått blivit tant de känns mysigt och de blir lätt för räkan att säga sen. Hon hade bakat dagen till ära och hon är en riktig mästare på att baka både bröd och bullar och kakor så vi va jätte nöjda och de va toppen trevligt. Kom precis hem och nu håller gubben på att natta räkan så vi får se hur de går eller om jag ska hjälpa till lite.

Go natt kramizzar

Jo va på väg att glömma (kan för hela världen inte förstå hur jag kan glömma de) jag fick min special edition dvd av satc i dag med vitt läder runt åhh så fin nu ska jag bara ha tid att titta på den.

1 kommentar:

Sjöboden sa...

Hejs
Brödet ser smarrigt ut. Jag och lilleman går oxå på babyrytmik, det är mysigt.

kram kram