Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

10 juli 2008


jasminträdet
I dag har vi nästan hela dagen varit hos mina föräldrar gubben håller ju på och hjälper dom med en ny altan de har typ tagit en månad nu och den e fortfarande inte klar för nu saknades de plankor. Själv har jag suttit och tecknat och målat de va jättelängesen jag hade tid med de och eftersom jag fortfarande inte har varit och köpt slip papper så kan jag inte jobba med möblerna då blir de att hitta på annat där ute.

Har även sorterat kort också de va välbehövligt så nu ska gubben ta med sig dom till Töllsjö i morgon för de e några kort från deras bröllop. Nej jag har haft de riktigt skönt där i dag jag va ute och plockade jordgubbar i landet de blev inte många men sen fick jag jordgubbar och banan med mjölk och mandel skorpor till lunch i dag.

lite jordgubbar blev de

Sen på kvällen grillade vi lax sååå gott!! Har planerat semestern med mamma och pappa också men de e om 3 veckor typ då ska vi till småland både glasbruk och leksaksfabriker. Mamma hade den nya brio katalogen så jag satt och dregla över den vagnen jag vill ha och över vilka leksaker jag vill köpa till Räkan.

Räkan själv har tagit de ganska lugnt i dag sovit i vagnen under jasmin trädet värre va de när vi va på väg att åka hem hade precis bytt kläder på honom då han stor kräktes typ en deciliter hade inga mer kläder med mig så han fick låna mina gamla som mamma har sparat så de blev en blå förklädes tunika med hjärta på magen *fniss* jaja så går de när man kräks på sina sista kläder.
räkan i sina fina lånekläder
Nu får jag snabba mig har lovat gubben att sluta blogga vid 22 i dag.

Go natt kramizzar

1 kommentar:

Sofi sa...

Åh vilka söta kläder! Tycker han passade jätte bra i dom :)
En skön dag verkar ni haft i alla fall.
Själv fick jag nöja mig med hakllonplock :)
Ha det fint!
Kram