Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

11 juli 2008

Ahh en barn fri dag eller nästan i alla fall jag och mamma åkte i väg på slöjdmässan i hjo i morse det regnade och va lite kallt men vi hoppades att de skulle va bättre där eller åtmindstånde mindra folk när de regnade men nepp de fortsatte regna och de va massor med folk och dom trängdes med paraplyer med.
Det fanns massor med roliga saker allt från keramik till smycken till natur godis, trä saker och kläder. Själv hade jag inte med mig så mycket pengar så det blev en halsduk i fårskinn. Min svärmor har en sådan och jag tycker att dom e så goa och hon har ju toppen smak så varför inte vi kommer nog att härma hennes smak ganska mycket när vi flyttar.
Mamma köpte inget för utom sik till både dom och oss. Vi tog oss en smörgås nu på kvällen med sik och sen en melon till mumms va gott. Vi han även med en snabb tur upp till torget mest för att vi hade sett ett choklateri så ååå wow man blev ju så sugen så de va inte värt att stanna förlänge. Brevid låg en jätte fin inrednings affär dom hade precis ett sådant kakfat som jag vill ha med glas kupa men då va pengarna slut trist nog. sen åkte vi hem hade saknat räkan massor men gubben hade mms:at bilder på honom hela dagen till mig. På kvällen nu har vi i lilla familjen varit ute på promenad.

Go natt kramizzar

1 kommentar:

Sofi sa...

Åh vilka fina saker, och jätte fina bilder också!
Gillade dom vita skålarna/små baljorna (?) skarpt! :)
Kram