Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

15 juni 2008

Nu ska grannarna flytta

Ont ont så ont har flyttat åt grannarna i dag så oorganiserat dom hade packat litegran men inte så mycket så att de bara hade varit att burit ned till lastbilen. Och när vi väl kom till de nya stället som ligger verkligen mitt ute i skogen trodde att se skulle ligga längst med motorvägen till gbg men icke så långt ute i skogen på landet de gick det fanns mjölkbänkar och grusvägar. Tills vi kom till en litet samhälle.

Men den gamla ägaren eller han som ska hyra ut de i ett halvår för att dom sen ska köpa de. hade ingen tanke på att de va i dag han skulle va ut flyttad så när dom första kom för att städa vid ca 10 så gick han och hans son precis upp. Dom hade inte packat något de luktade konstigt de va stökigt. Lakanen va gula de hängde tvätt ute ingen hade klippt gräset på hela året. Ja och dom hade ju ingenstans att flytta till så alla deras ägodelar gick i en hög på gården eller in i garaget. För till den stora saken pappan skulle flytta till japan till sin nya familj och lämna pojken hos mormor för att kanske inte komma tillbaks och de hade han inte berättat än, de va totalt kaos.

Vi visste att grannarna skulle få städa själva men vi trodde i alla fall att de skulle va tomt. Så nu har vi lärt oss något till vi ska flytta organisera och börja packa när vi har fått tag på något. Men nu ska vi dit på fredag på midsommar så får vi se hur långt dom har kommit och de blir nog bra när de e renoverat och kanske dränerat luktade lite mögel i källaren.

Nu ska jag glo på tv lite innan jag stört somnar har så ont i hela kroppen efter den flytten.

Go natt kramizzar

Inga kommentarer: