Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

05 augusti 2008

Snart börjar de mesta att vara packat i alla fall av mina och räkans saker de e värre med gubbens eftersom jag inte vill röra hans saker vet inte vad han vill ha framme och vad som ska packas ned. Men de e verkligen roligt att packa man ser verkligen vad man har eftersom jag vill gå igenom de och kanske slänga lite.

Det ska bli så roligt att flytta, i går va jag och kollade på tapeter till räkans rum och till vårt sovrum för de e där dom är värst ok de e ny tapetserat men ne jag är inte förtjust i dom. Hittade verkligen dom sötaste tapeterna med båtar och fiskar på till räkan. Men till vårt sovrum humm vet inte riktigt vad de blir där än. Jag såg riktigt hemska tapeter med när jag kollade till räkans rum typ sådana med laban, tummen och barbapappa. Ok vet att de ska va de i år men ne själv får jag rysningar av de, och jag vet att jag har vänner och bekanta som älskar de vilket e ok bara jag slipper ha de.

Jo innan min tripp till färg affären tog jag mig till min hemliga super butik wow vilka fynd jag gjorde! Två par gympa skor till räkan och en tränings dräkt till han. Sen blev de lite tröjor till mig också. Kommer lägga ut bilder på några saker kanske i morgon nu ligger ju allt i tvätten så de e inte så kul att ta kort på genomblöta kläder.

I dag har gubben även varit i väg till en grannstad och hämtat ett soffbord, de e så fint har varit och kollat på de på ikea och nu hittade vi ett på blocket för halva priset helt nytt snacka om tur. Kanske ska ta och kolla efter en sådan fåtölj som vi vill ha ny kostar den ju ändå 4000 vore ju toppen om man kunde hitta den billigare. Så nu ska jag lägga ut vårt gamla soffbord alltså men de gör jag inte i dag för nu e de kväll och jag ska sova.

Go natt kramizzar

2 kommentarer:

kräftan sa...

Varför köpa skor till en bebis som inte kan gå? Och varför stressa på ett barn i utvecklingen? Det förstör bara för dom när dom blir äldre om dom inte får utvecklas i sin egen takt. Tycker synd om barnen som har föräldrar som måste stressa på dom hela tiden för att dom ska vara bäst.

Sofi sa...

Hejhej! Förstår mig inte heller på det där med barntapeter. Joline har en ljusgrön/vit randig i sitt rum :)
Fast jag har även svårt för kläder med massa disneytryck. Hon kommer väl förmodligen vilja ha det om ett par år, men än sålänge bestämmer mamma :)
Ta hand om er! Kramar

p.s. grymt snygga skor!! han kommer ju rocka i dom! ;) d.s.