Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

15 april 2009

Nu har våren flyttat in

Ja nu känns de verkligen som om våren har flyttat in. Även om allt nästan är ut slängt. Humm låter kanske ganska konstigt men ja faktiskt jag har plocka bort de mesta. Riktigt skönt att bli av med påsk pyntet men även andra saker som ljus, dukar och blommor. Konstigt kanske ni tycker själv tycker jag att de e skönt att inte ha massa saker framme en liten stund i alla fall. Men de kommer att åtgärdas innan helgen men då ska en vår/sommar känsla få genom syra hemmet är de tänkt. Även om allt kanske inte kommer på plats med en gång så är de i alla fall på väg. En sak som fick ta plats i vardagsrummet i dag är i alla fall körsbärs blommen. Har haft tankar länge på att fixa min gren så att den får blommor och nu va de dax. och jag måste säga att jag blev rackarns så nöjd!


Sen har jag även tagit en tur till tygaffären i dag så de blev lite nytt till stolarna i v-rummet jag kunde ju inte ha jul tyget längre. Men jag vet inte ändå känns som att de blev lite för mycket för stark färg på stolarna. De va ett jätte fint broderat tyg men om jag orkar med de i längden får vi se eller om de byts ut.
Sommar frächa stolar.
Jo de kom ett litet paket i dag till räkan som de gör lite då och då vilket vi e jätte jätte glada över. I de låg de ett par nya skor till lillen jätte fina vita adidas. Och dom passade så bra bara lite lite stora men de växer han i. Men han tvekade lite när dom kommit på fötterna om de skulle kunna gå i dom. Men de gick de och han kunde springa så fort i dom. Så tillslut va han glad som en lärka. Tack farmor för paketet.

Kramizzar


1 kommentar:

Anonym sa...

Vad fint du gör!!! Här är de enda vårtecknen en bunt tulpaner och två påskägg :-) Men, men, nu har jag ju lite mer tid att fixa förhoppningsvis... Kram på dig!
/Sara