Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

01 februari 2009

Lördag lördag lördag

Ja jag ska börja berätta om vad som hände i går. Gubben kom hem vi gjorde oss klara för att ta bussen ned till stan något glas vin fick vi i oss innan nämligen. Men så klart eftersom båda är riktiga tidsoptimister missar vi så klart bussen så de var att traska hem igen. (som tur är har vi nära till hållplatsen) När vi väl kommer på bussen hamnar vi brevid en alkis som vill slåss. Humm inte så lyckat än så länge men vi lyckas att undvika de riktigt bra. Väl nere på stan börjar vår tur att vända. Vi får ett toppen bord på vår favorit restauran som även hade live musik i går. Och vi behöver inte att vänta på vaken kyparen eller maten. Vilket var tur eftersom tja vi var ju lite sena. Åhh de var sååå gott lite olika dipp till förrätt, svärdfisk till huvudrätt och nötkaka till efterrätt. Mmmmm finns nästan inget bättre för mig.
På bion gick allt väldigt smidigt med inga jätte långa köer som de burkar vara. Men när vi kom in och satte oss och dom släckte lamporna. Tja jag förmodar att vi började reagera som dom flesta små barns föräldrar med att gäspa. För fyyy vad trött man blev även om filmen var bra så hade både jag och gubben sååå svårt att hålla upp ögonen så de blev lite pratande och fnissande i salongen. Inte så uppskattat men vad ska man göra vi ville ju inte sova. Efter en stund piggnade jag till och upptäckte vad himla bra filmen var och hur gripande. Med andra ord så såg vi mammut.
Bilden lånad från Bio.nu
Detta tyckte jag var bra:
1: Gael Garcia Bernal (ni som har sett mannen förstår säkert vad jag menar. Mumms)
2: Att även om de e en man som har gjort den fick man en väldig inblick i hur kvinnorna kände och vad dom gav upp för att deras barn skulle få ett bättre liv.
De som inte var bra eller jo de var säkert bra jag blev bara sur på vad pappan gjorde. Ska inte avslöja vad de var om någon ska gå och se den. Men efter att ha smält den så skulle jag definitivt tänka mig att se den igen när den kommer på dvd och förhoppningsvis då inte så trött.
När filmen var slut så fick de bli en taxi hem och inom några minuter hade vi båda huvudet på kudden.

Kramizzar


Inga kommentarer: