Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

03 december 2008

Hade en liten paus

Jag gjorde vist en paus de va verkligen inte meningen man jag fastnade i dom jälkarns kalendrarna. Och de e jobbigt när man har en förförerska som väninna som kommer med sådana underbara ord: De e nästan gratis bara 100 kr. Har du sett denna Molo sidan dom har 40% men bara i dag och den här sida där finns dom där odd molly nyheterna. Jag e svag och kan verkligen inte stå i mot jag försöker men när man får se bilder på hennes fynd blir de jobbigt. Så de smyger in några ordrar här och här. I dag har vi i alla fall varit på stan och fikat med L och hennes gulliga T han hade sååå goa kinder att man bara ville nypa i dom.

Träffade även M med lilla F och den lilla prinsessan har verkligen växt men de va mysigt att få hålla i en liten bebis i stället för min klump. Och efter de träffade vi T med sin lilla M den tjejen va också jätte stor och hade dom blåaste ögonen jag sett. Så alla mammor verkade att vara på stan i dag. Efter fikat blev de ja då lite snack med dom andra mammorna och så gjorde vi lite julklapps inköp.

Urs jag som inte borde köpa mer jag ska ju i väg på i alla fall 2 julmarknader och så ska vi till en grannstad och shoppa lite. Måste försöka att hålla i pengarna. När vi va klara hade nästan hela dagen gått och de va dax för babysimmet. Som va toppen kul som vanligt även om jag inte badade i dag. Hade med mig kameran så lite roliga kort blev de. Nu ska jag natta lill prinsen och gubben håller på att tvätta.Mammans badpojk.
Så go natt kramizzar på er alla jultokiga där ute i bloggvärlden.

Ps: Något jag faktiskt ska göra paus med är alla tävlingar jag vinner ju ändå inget och jag vet att jag kommer att ha fullt upp att uppdatera bloggen. Utan att leta tävlingar. Men hör gärna av er igen efter nyår med nya tävlingar. Och skulle de dyka upp någon nu under jul som jag absolut inte kan motstå så får ni stå ut me de ;-)

1 kommentar:

Sofi sa...

Haha ja visst är det svårt att stå emot. Jag satt på mina händer tills midnatt igår, stängde av datan och gick och la mig. Efter 20min var jag uppe igen och ute på freshmilk's sida :)
Så det blev en sen natt, kom i säng strax efter två.
Hoppas allt är bra med er, nu luktar det bajs här.. urk!
Kram