Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

13 maj 2009

Kan verka lite händelselöst

Men de e de verkligen inte har haft fullt upp. Jobbade i måndags sen i går va jag och räkan på djurparken med vår förra granne som jag precis läste har åkt till förlossningen så hoppas att lilla V kommer snart nu. De va i alla fall jätte roligt att gå runt där och prata och njuta. De enda som kanske va mindre kul va att räkan tyckte att björnarna borde ha mössa på sig och då menade han hans mössa som va sekunder från att bli just björnmössa. Sen på eftermiddagen va vi på lekplatsen och träffade räkans vänner H och A och efter en stund kom även Z med sin cykel ni kan ju gissa vem som blev avis på den. Men han fick prova den en stund och dom lekte riktigt bra tillsammans innan de blev bråk om en vattenkanna. Då kände vi att de va dax för timeout för båda killarna. I dag har jag städat och så har vi varit en tur ute på landet och jag har fått mig en bärbar örtagård.

Åhh va underbar den blev så många olika sorter hoppas bara dom piggar på sig lite.
Hittade även ett roligt kak recept som jag testade i kväll med. Men de lyckades inte så bra så dom tar nog gubben med till jobbet då blir de jubel där.
Tja ni ser ju själva fast färgen va ir riktigt rosa. Men dom blev både små, stora och ojämna, bättre lycka nästa gång.
Fast jag längtar efter lite händelselös tid, så att jag kan njuta av dessa ;-)

Kramizzar

1 kommentar:

Pat´z sa...

Så klart björnarna ska ha en mössa. Det fattar du väl. Han kanske tyckte dom fryste i sin tjocka päls. Han e så söt. Lill Gusten...