Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

13 november 2010

...och shopping, fixa trappa och lite kort.

Vi hade väldigt fin kvälls himmel för någon dag sen.

Inget svar på domen än. Så nu ska vi ta tag i de själva på måndag i stället. Ska ringa många samtal på måndag känns de som och jo just de M kan du skicka tel:nr till gympa grejen så ska jag ringa och se om de finns plats för räkan med. Gubben har missat att göra de. I går va i alla fall jag och en väninna på ne just de i ullared heter de ju. Vi åkte tidigt tidigt och första timmen gick väl ganska bra de va inte så mycket folk men sen blev de bara värre och värre. Och så dum och orutinerad som jag e där så gick jag runt på andra avdelningar innan jag tog mig till leksakerna och då va de så mycket folk och de började bli tomt på hyllorna kaos!

Räkan har gjort en spindel på dagis, han e så stolt men knyttet e inte så glad över att få ha den på huvudet.

Men jag fick ändå med mig en hel del jätte bra leksaker (julklappar) Så nu e de klart både till räkan (räkans stora grej ska vi i väg och köpa snart så egentligen e de 1 grej kvar), knyttet (skulle vilja köpa något klädesplagg till), pappa och barnens sysslingar i gbg och till Z räkans kompis. Och nästan färdig till gubben ska köpa en sak till. Annars känns de inte som jag köpte som mycket jo ett par termo byxor som jag ska ha till Norrland på februari lovet och ett par nya mys byxor sen lite såna roliga onödiga saker som tvättmedel, tandborstar, nagellack, schampo, snöskyffel ja ni vet sånt som mest bara flyger ned i kundvagnen. Och att ta kort i går glömde jag helt vi va så inne i handlandet och sen så trötta att de bara va tankar på att komma hem.

Sötaste knyttet.

Och i dag har vi (jag och knyttet) inte gjort så mycket plockat och städat lite medans gubben va med räkan på badhuset dom hade vist jätte skoj där så de e skönt. Han behöver lite egentid med föräldrarna i bland med. Och nu på eftermiddagen har dom fortsatt med att fixa med våran trappa. Såg en bild i förra lantliv som jag blev så inspirerad av då nu ska trappan bli en industriell pastell känsla ska bli spännande.

Mina händiga killar.

Kramizzar

Bollan

1 kommentar:

Jenny sa...

Hej Bollan!
Ser fram emot att få se bilder på er trappa sen när det är klart:)

Ullared har liite för mycket folk för mig, nöjder mig med att kolla på det på TV, hihi;)

Hoppas det löser sig för er med allt...

Kraaam Jenny