Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

17 november 2010

Härlig förmiddag

Japp vi har haft en riktigt trevlig förmiddag hade på plan att åka till stan hade lite små ärenden. Och fick med mig M och Z jätte trevligt så de blev fika och 2 leksaksaffärer gissa om räkan va lycklig de va den bästa dagen sa han. Och jag fick tag på en tomte dräkt till lilla knyttet och sista julklappen till gubben och en till mamma och så lite småsaker till adventskalendern. Jo sen hade vi fått pengar av K och H till båda barnen så till Knyttet blev de en

cult sparbössa som lite tidig dop present och räkan fick själv välja vad han skulle köpa så de blev en väckar klocka och ett tåg, Tåget bara älskar han, och jag nja inte lika mycket de pratar hela tiden. När vi kom hem va de kanske inte lika kul då har jag strukit julgardiner och letat upp stjärnor och ljusstakar måste kolla så allt funkar nu har hängt upp de men inte tänt dom än ska vänta med de en vecka.


Ne annars jo vi har tagit julkorten tror jag dom blev så där men de e lite svårt knyttet vill äta på sina händer och räkan vill inte va med på kort.

Fint juligt? Nja kanske inte

Ne nu sover barnen så jag ska äntligen gå igenom posten och kolla till tvätten.

Kramizzar

1 kommentar:

Vardagens guldkorn sa...

Kul att du vill vara med inne hos mig!
Lycka till!
Kram Linda