Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

19 juni 2009

Dagarna innan midsommar!!!

Äntligen midsommar även om jag kan önska att vädret hade varit lite roligare, hörde tilloch med att de skulle åska i dag. Inte så kul! Men de kommer bli en toppen dag ändå. Och om man ledsnar för mycket på vädret får jag tänka att vi firade ju midsommar med dagis i onsdags och då va de riktigt toppen väder! Så roligt bra stämning och livliga barn, med dans runt midsommar stången, lekar och picknik.

Och efter de så åkte jag ned på stan för att träffa tjejerna i mamma gänget på en after work. Vilket va toppen skoj känner att man behöver göra de i blad bara gå ut och ta de lugnt utan barn och bara sitta och snacka och skratta. Men till vårt försvar kom vi ju faktiskt fram till lite vettiga saker. Men de hade vist gått vildare här hemma, när gubben skulle lägga räkan hade han satt sig i sängen och ropat nenene mamama! Men till slut hade han lagt sig men smugit upp och satte sig och kolla tv utan att gubben märkte de. Humm riktig bus kille.

Sen i går hade jag bestämt att jag och räkan skulle åka i väga och bara njuta eftersom det var en av dom sista hel dagarna som jag va ledig på länge. Så vi åkte till granstaden som är känd för att vara en riktig café stad. De finns även riktigt bra shopping där men tyvärr hade jag gubbens röst i huvudet "handla inte en massa nu" så de blev typ bara 4 saker. Men jag har ju pengar över och jag har spanat in en sak i stan som jag nog ska införskaffa mig inom de närmsta. Jag och räkan hade i alla fall väldigt trevligt när vi gick där och trosade vi träffade även en kändis nämligen en av mina kusiner och hennes dotter dom va ute och åkte tåg och då hade de varit lite vänt tid så då passade dom på att gå på stan. Så vi tog oss en lunch ihop och uppdaterade oss lite. Trevligt som rackarns va de eftersom vi inte ses så ofta.

Mina små inköp.

Kramizzar

Inga kommentarer: