Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

30 december 2010

2010

Vilket år!

Va tvungen att läsa igenom de jag skrivit tidigare för att få lite koll på de som hände i början av detta året. De har verkligen varit upp och ned och fram och bak detta året. Vi börjar i slutet på 2009 på julafton då fick vi ett positivt gravtest och i början på januari började förberedelserna inför bröllopet.
Som gick på lite sparlåga på grund av massa sjukdomar förkylningar och en ordentlig bihåle inflammation som slutade på sjukhuset för min del. Även räkan va sjuk och fick sig en släng av magsjuka precis lagom till han fyllde år så han fick sig ett riktigt kalas fram på våren men lika glad va han för de. Räkan och jag har även varit på nöjesfältet helt själva de va en av hans höjdpunkter att få åka karuseller helt själv, han tyckte att han va så duktig då.
Sen i början av sommaren trillade gubben över sitt dröm hus ett radhus i en "bra" del av stan inte allt för lång från våra vänner. Som han va helt övertygad om att han skulle ha och så blev de. Tyvärr kanske han inte riktigt såg allt som skulle renoveras men ja vi har i alla fall saker att göra och snart e entre våningen ganska fin visst de e saker som ska fixas men huset e helt beboligt :-D Men innan vi flyttade in i vårt 70 tals-paradis,
Va de stort herrgårds Bröllop. De va helt fantastiskt och jag skulle gärna göra om de för skoj va de! Och verkligen ett minne för livet. Älskar min gubbe och är glad att vi ska dela livet ihop som man och hustru. Som grädde på moset 2 månader senare kom våran älskade lilla knyttet. Som e så söt och så lik mig när jag va liten, han lyser verkligen upp tillvaron även om jag inte riktigt trodde att de va så här att va 2 barns mor.
Sen fick vi oss en släng av otur ni vet om inte, om inte datorn hade gått sönder, om inte bilen hade krånglat, om inte jag hade fått en infektion efter förlossningen, om inte de hade varit så jäkla svårt att få sålt lägenheten, ja bara massa små om inte som just då kändes helt hopplösa. Sen gick gubbens gammel faster bort och de blev en helt annat fokus.
Och nu 1 dag innan de nya året jag och gubben går runt och är små förkylda knyttet hostar och kräks, lägenheten e fortfarande inte såld men på g papperna ska skrivas om några dagar om inget oväntat händer. Vi börjar få ordning på huset, datorn jaja fotona försvann men jag har ju mina älskade barn så de e bara att ta nya foton på dom. Bilen japp den e fixad och bättre än innan. Gammel fastern är saknad.
Och jag kan helt lungt och trött säga att jag ser fram i mot va nästa år har att komma med och med ett helt nytt perspektiv hoppas att de inte händer lika mycket som i år känner att vi skulle behöva ett år att vila upp oss.

Gott nytt år på er alla mina kära blogg vänner!
Kramizzar

1 kommentar:

Beas barnslikheter sa...

Ojojoj vad ni har hunnit med under året som gått - verkligen karusell i SIG!

Nu kan det BARA bli bättre!

Hoppas på ett lugnt och harmoniskt 2011 för er del!

Kram Bea