Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

18 maj 2010

Kristiflygare helgenOj tänk om jag hade varit effektivare med kameran denna helgen men ne som vanligt inte. Svärmor har varit här i helgen och som vanligt hade hon hundra olika idéer om vad hon ville hitta på. Så vi började torsdagen med en tur till storegården och en trivsam pratstund med charmiga ägarinnan Sarah, plus lite shopping. Kan säga att de e väldigt svårt att åka där i från tomhänt, även om de inte blev så mycket som de brukar så hittade jag äntligen snörrullen med sax och så typisk den hamnade på kant, ja men ni kan se den i alla fall. Och sen blev de ännu en ros tvål.
Efter de va de barndag i parken så då åkte vi dit, där va även räkans kompis Z så dom fick leka av sig lite. Har kort från de med, men eftersom de har blivit så stor debatt nu om att barn leker på dessa statyerna (färglada hundar precis bervid lekplatsen) så tror jag att jag hoppar över att lägga ut dom bilderna.

Sen på fredagen va de vårmarknad på stan och de går ju bara inte att missa ,-) De blev en ballong till räkan i form av en traktor jätte skoj tycker han att den e att boxa på. Svärmor köpte sig en jätte fin kofta på lycka och eftersom någon hade slarvat bort min klocka så va jag och köpte mig en ny. Typiskt så hittade gubben min gamla i en leksakslåda på söndagen. Så nu har jag två :-)Lördagen va de pelargonie dag på en plantskola i ett litet samhälle utanför här så de blev en tur dit. Jag hittade en som jag föll direkt för hoppas bara att den håller sig nu bättre än den jag köpte för ett år sen. De va en romantisk ljusrosa midfield rose. Men jag hittade även en massa massa fina inrednings saker men då skrek plånboken stopp vi skulle ju till en blomsteraffär till och jag behöver mer växter än piff så de blir att jag åker tillbax snart hoppas jag.


Jag vet de ser kanske inte mycket ut för världen just nu men i morgon ska jag iväg och plantera då blir de nog genast lite snyggare, men i den gröna högen finns både örter, sallad och clematis.

Söndagen åkte svärmor hem och pojkarna tog en tur till badhuset med Z och hans pappa. Och på kvällen hade vi pizza party mumms, och så fick jag chans att piffa lite med betoning på lite.

De va min långhelg de eller helg och helg jag har hunnit med att jobba också i allt detta.

KramizzarPs: Ska skicka ut ett grattis till svärfar som fyller år i dag, vet att han kollar in på bloggen i emellanåt. Kram

3 kommentarer:

SaraCarlsson sa...

Hej! Jag håller uppkörningen lite hemlig ;P Men när/om jag klarat den så får du veta det first hand!

Kramar!

Sjöboden sa...

Hej!

Vilken härlig helg! Vad mycket ni har hittat på. Trådrullen skulle jag också vilja ha!

kram C

Jenny sa...

Hej Bollan!
Låter som du haft en toppenhelg!
Finfina saker o växter du shoppat:)

Kul att du varit utbytesstudent i Finland! Det är väl inte så vanligt att svenskar åker dit o går i skolan??


Ha en bra dag!

kraam Jenny