Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

30 augusti 2009

Jag ska, jag kan och jag vill och då menar jag inte spela på fb

Ljuslyktan och blommorna hittade jag i dag.

Precis om man frågar min mor så e nog dessa de mest vanliga ord som jag sagt: jag ska, jag e på väg. Vilket betyder att tanken har slagit mig och visst jag skulle vilja men... och de e precis så jag har varit med på bloggen jo jag ska uppdatera och ja ska lämna kommentarer och ja jag ska lägga ut lite nya tävlingar, Något som känns igen? men som inte har blivit av. Men nu e ju mina pojkar ute och jag har tid och humm undra om de hänt något på fb? eller oj just de jag köpte ju tyger i somras kanske skulle ta och sy lite? Nej fokus nu bollan jag måste ju ge de en ärlig chans i alla fall.

Så uppdatering från helgen. I går gjorde jag och räkis inget förutom mysiga, billiga saker. Va på lekplatsen och testa den, (urs och blä inte anpassad till hans ålder någon käck kommun gubbe som har tänkt till :-( ), sen gick vi hem och målade och lekte med tågbanan ock klossarna och lite bilar till gubben kom från jobbet och på kvällen kolla vi på gomorra, de märktes att jag inte läst boken för jag tyckte filmen va väldigt skum.

I dag drog jag upp familjen vid 8 för att jag hade hört om en marknad/loppis lite utanför stan. Så de va bara på med storstövlarna och regnjacka. Vi va där typ 2 min innan loppisen började och såg bara när dom öppnade grindarna och hur folk sprang in. Ne de va väl hysteriskt för vår smak, försökte väl att ta sig fram lite och vist jag fick tag i några fynd men med det ös regnandet va jag inte riktigt på g. Men nöjd ändå. Nu e ju då somsagt gubben och räkan ute och leker och sen i kväll va de visst fotboll igen som gällde *gäsp* Så nu har jag ju faktiskt skrivit ganska mycket eller hur ;-)

Och en till burk till mina torrvaror

Kramizzar

1 kommentar:

Jenny sa...

Hej Bollan!
Det var en jättemysig antikaffär vi var på men ganska dyra grejer, inte så mycket "småkrafs" som kanske bättre passar min plånbok just nu:)
Ägaren renoverade upp o sålde gamla gjutjärnskaminer. Fanns hur många fina som helst men de går ju på flera tusen så även om vi skulle vilja ha en får vi nog vänta ett tag..

Ha en jättebra kommande vecka,

Kram Jenny