Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

19 oktober 2010

Regnig tisdag

Fy och blää vilket urk väder de e i dag regnar och blåser. Fast de va inte så mycket bättre i går. På tal om i går jo mor min kom på lunch väldigt trevligt och förstår henne skönt att komma i från jobbet en stund och mysa med lill knyttet. Sen efter lunchen åkte jag och hämta räkan och sen till skolan. tydligen hade han tjatat hål i huvudet på fröknarna på dagis om att han hade armband från leklandet. Så jag hoppas att han inte tjatar lika mycket i dag.

Skolan va väl som vanligt samma folk samma ledare. Räkan lekte med bilarna, knyttet sov och jag gjorde lite jul pyssel. Ja jag vet julpyssel redan jo men visst jag har redan köpt min första "jultidning" inspirations tidning inför julen. Äääälskar dom verkligen totalt onödiga och jag brukar inte ha tid att göra speciellt mycket ur dom heller men de e såå mysigt att bara sitta och kolla i dom. Fick tips på skolan om en dopmässa snart med glömde kolla datum men tja vi får se om vi ska gå, har en ganska bra koll på hur jag vill ha dopet ändå och inbjudningarna e ju redan nästan på väg ut.

Kom på en annan sak på skolan med, de verkar som lilla knyttet kräks när han/jag blir stressad som i går mycket folk och han stor kräks urk. Lika i morse efter han fick mat och vi va hemma så va de lugnt men så fort de blev stress till bilen för att komma i tid till dagis så sätter han i gång. Men de har varit lite mycket många aktiviteter på senaste så de e nog bäst att vi börjar slappa lite vill ju inte att han ska kräkas upp maten varje gång. Så i dag och i morgon blir vi hemma inget öppna förskolan eller babysång bara lugn och ro.

Kramizzar

1 kommentar:

goromgorratt sa...

Hej :) Superrädd ;) Hoppas allt är bra med dig och familjen! Kram