Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

12 september 2009

Jo fy va seg ja e

Jaha humm jobbat får jag skylla på de jag vet jag vet dom flesta av er gör ju de och orkar ändå pyssel och tja allt kul. själv e jag mer som en gegahög när jag e färdig och har typ bara ork åt familjen och mat innan jag stupar i säng. Jo fast en dag orkade jag fixa med lite matsäck till gubben som skulle ut på fisketävling. Riktigt gott.Italienskt bröd och hem kokt hallonsaft.

Sen i dag har jag faktisk varit ledig och varit på foto maraton. Gud va skoj de va, jag har sett annons i tidningen tja varje år och tänkt att de skulle va kul och i år tog jag chansen. Man fick 10 teman och 5 timmar på sig.
Ett exempel som ska va svunna tider.

Innan jag lämnade in tog jag mig lite lunchstan, va mysigt de va och såå längesen jag hade tid och lugn att göra de. Sen följde jag med gubben på fotboll han hade fått gratis biljetter, jag e väl inte så jätte intresserad men kul att komma ut tyvärr spelade dom oavgjort. Men undertiden vi va på fotboll hade barnvaken lagt lill räkan att sova så nu är han jätte vaken och pigg och jag har en känsla av att han kommer sitta här till gubben kommer hem från sin poker kväll.

Kramizzar

1 kommentar:

Malin sa...

Gött att du hade en sån bra dag!
Det där brödet såg inte dumt ut!!
Kram