Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

04 februari 2010

Visst beställde jag snö men så här mycket??!!

Japp nu e de ett faktum tilloch med jag börjar tröttna på snön. Brukar ju vanligt att tycka att de e kul men nu får de va nog nu längtar jag till sommaren! De e ju hemskt att va ute, gå ett steg fram och två tillbax för att inte tala om att köra bil. Nu har gubben min också över talat mig till att byta bil. Så jag e inte van vid den nya de e som att köra buss helt urk. Och att sen försöka sig på att köra på oplogade gator ne fy för de. Även om jag tycker att de kan va lite kul att kolla på alla andra som har kört fast. Från vårt sovrumsfönster kan vi se en av kommunens parkeringar och eftersom den inte ligger i centrum så har dom inte varit här och plogat sen vid jul. Så vid vissa tidpunkter på dygnet får dom som har parkerat där verkligen kämpa för att komma loss, dom gasar och spinner och går ut och svär, elakt men såå underhållande.

Sen när snön är på väg att ge sig här runt påsk då ska vi bege oss upp till norrland för wow mer snö. Försöker att få gubben att ändra sig åka nu på sportlovet i stället men de känns som att flytta berg. Ja nu hoppas jag bara att våren vill snabba sig!! Tja ett litet vår tecken har i alla fall fått flytta in.


Kramizzar

4 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Bollan!
Jag är oxå trött på snön!! Vill ha vår o snöfria gator så att jag kan gå ut o "powerwalka":)

Vad fint med krokus!

Ha det bra,

Kram Jenny

Fransk inredning sa...

Ha ha! Det verkar som om det är många som beställt Kramar Susanne

Love and be proud sa...

Jahhaa var det du!!!??? ;) Du är förlåten för ungarna älskar det och snart tar det väl slut!!? :)Kram

SaraCarlsson sa...

Det tycker jag verkar som en bra idé! :D Den är superbra, och krokodilen var jättecharmig ^^ fast det kanske inte Gustav kommer att lägga så stor vikt vid :P


SARA