Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

26 oktober 2009

Wow över en vecka tiden går fort och vart har jag hållt hus??

Ok får försöka dela upp detta inlägget i olika delar för att få med den en och en halv vecka som jag har varit borta från blogg världen. Något som i alla fall e gemensamt är att jag under denna tiden har jobbat massor,( jäkla tur att jag verkligen trivs på mitt jobb, och att de e på väg att hända stora saker där vilket e kul) och sen på kvällarna har jag innan jag totalt stupar av trötthet sytt och broderat på denna "tilde" dockan. Ok kanske inte helt 100 lik men jag e nöjd ändå. Men nu e hon klar och sitter och vaktar mina fin tvålar då att dom inte smiter ;-)



Sen förra helgen hade vi lite mys, gubben och räkan skulle göra chokladbollar tja de typ slutade med att räkan satt med hela degen i handen och mumsade på när vi väl fick loss lite för att göra bollar av va han väldigt snabb att ta dom från tallriken med och in i munnen.

Här har gubben fortfarande kontroll på stora degbiten.

Sen till middagen lyxade vi till de lite med 3 rätters, Humm bild på förrätt och efterrätt undra vart huvudrätten tog vägen.
En väldigt väldigt god pesto typ med spenat och basilika med lite ricotta ost i passar så bra till tomater. Och en banan kaka med apelsin grädde som ja smälte lite för fort.

Sen har jag ju så klart varit och spanat på vintage kollektionen de blev inte så mycket handlat just då men de lär ju bli en tur till. Jag har mina ögon på en grå klänning och den svarta spets boleron får se nu när lönen kommer den kanske få flytta hem till oss. Annars har jag kommit över en kläd butik ute på landet där dom har mycket fint kanske blir en tur dit i stället. Dessa fina och väl arbetade sakerna blev de i alla fall.

Sen åhh så underbart jag har äntligen skaffat mig en ny mobil, wiii vågen. Har gått runt med min gamla i nästan 4 år nu och gubben min har hunnit byta X många undertiden. Medan jag har väntat på den perfekta och nu har den kommit en sony ericson satio svart den 12 megapixels, internet och pekskärm. Åhh underbar bara ett litet litet problem den tål inte fukt som alla nya mobiler och min handväska ja de regnar in i den. Så de fick bli en ny handväska också en oilily som ska va garanterad vattentät. I härlig höst färg med ett foder som gör i alla fall mig på toppen humör så fort. :-)

Bilden har jag lånat från http://www.halebop.se/butik/2butik.page

Så nu till helgen som gått, jag har jobbat jobbat och tja jobbat. Jätte skoj vist just då helt ok lite trist nu när jag läser om vad ni andra har pysslat med i helgen. Men i går va i alla fall gubben ute på landet och hämtade hem räkans växa säng, så i dag på morgonen har jag bäddat och gjort iordning den och hör och häpnad han sover faktiskt middag där i nu. Trodde nästan att han skulle vägra. Så de va lika bra att bädda iordning hans gamla säng med så får vi se vilken de e som gäller i kväll. Men nu e de massa kuddar i den som en liten myshörna.

Nya växa sängen, och den gamla "myshörnan"
Ne snart dax att göra oss klara ska i väg på kvartsamtal på dagis, ska bli kul att höra vad som har att säga sen ska jag suprise i väg och jobba.
Kramizzar





3 kommentarer:

OlgaA sa...

Fint du visar!
Kika in hos mig och var med i utlottningen!
kram

Jenny sa...

Halloj!
Vad mycket fint du visar, kul med ny telefon OCH handväska;)

Vilken fin växasäng din lille son har!
Tycker som han att det är väldigt gott med chokladbollsdeg, hihi!

Kramis Jenny

Anonym sa...

Vad fint det blir i Gustavs rum! Mysig liten gosehörna ni gjort, det var smart! Stor kram på er
/Sara