Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

07 januari 2010

Nu har julen åkt

Japp i alla fall granen de märkte alla grannarna, tack älskling. Fick mig ett ryck i måndags när jag vaknade att nu får de fasen va slut på alla tomtar och rött. Så jag började plocka bort och ville då så klart ha bort granen med, tipsade gubben om en sån där säck han trär över så att den inte ska barra så mycket men ne då han tar hela gran skrället och släpar den ned för trapporna! De blev nog över en miljon små jävla barr överallt som jag fick gå och sopa upp. Undertiden som var och varannan granne kom ut och gjorde sig lustig över att jag städade trappen. Men nu är den äntligen ute och jag lovar nästa år blir de plast!

Denna veckan har varit ganska lugn ändå jag och räkan har varit hemma på jullov eftersom dagis har stängt och jourdagis känns inte så kul. I tisdags va vi i väg på ikea för att kolla in en ny säng till räkan, men jag vet inte de blev för många frågor runt om kring junior säng eller vuxensäng? ska vi bo kvar eller flytta? Så de blev inte mycket att något kände heller ingen vidare entusiasm av att gå där så jag gissar på att jag e påväg att bli sjuk, passade även på att sova middag med räkisen i dag.

Sen i går va vi på fika och lekte av oss hos några vänner/grannar. Skönt tänkte jag för att jag skulle va själv på kvällen då somnar han tidigt jo då men vaknade vid 23 igen ropandes på pappa som då inte kommit hem eller svarat i mobilen, va lite stressad över bliolycka men 23.30 låg både pappan och räkan snarkandes här. Hoppas ni alla får en trevlig helg nu.


Kamizzar

Inga kommentarer: