Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

09 januari 2010

Helgen innan lugnet är slut

Nu har jag varit hemma i nästan e vecka guuud va skönt de har varit!!! Men så kom jag på i morse att jag har ju inte pysslat ett endaste dugg under den här tiden. Så i dag satte jag i gång med våt tovning spännande se hur jag lyckas med de. Har heller inte läst några instruktioner utan bara kört ved varmvatten och såpa så detta kan gå hur de vill. Nu ska de i alla fall torka.
Så ser den ut nu en blå rulle hoppas de blir bra annars e de inte hela världen.
I dag ska vi ha lunch besök dom skulle komma nu strax då ska jag få mina efterlängtade tapeter då kommer de bli pyssel av eller tja renovering. vi fick nämligen av min mormor när hon gick bort en bokhylla vanlig billys men i mörk mörk brun så den passar inte alls in här. Sen har gubben en hemsk hylla med och båda dessa står i räkans rum. Så nu när han ska få en ny säng har jag bestämt att jag ska fixa till dessa två hyllorna. Och måla är jag nog lite för mesig för tänk om de blir randigt eller att de lyser igenom sen har jag ingen direkt plats att va på och måla så de finns risk för färg överallt. Därför verkade tapetsering de bästa alternativet
Ska försöka komma ihåg att ta ett efterkort när jag e färdig. Ni får försöka bortse från dom tonen leksaker som e i vägen nu.
Annas händer de inte så mycket de finns en liten grabb här som går runt i pyjamas och ropar kommer tåget, tåget kommer tut tut nästa station! Han e helt inne i en tågfas nu håller på att bli tokig i går jagade han bort oss från datan för att kolla på chuggington.
Läser tåg.
Leker tåg
Men i morgon blir de dagis och jobb som vanligt även om jag jobbar kväll så de blir skönt lite sovmorgon. Hoppas bara jag kan sova och inte har så ont i ryggen som i natt.
Kramizzar

1 kommentar:

Jenny sa...

Hej Bollan!

Vad söt han är er lilla "Räka":)

Ser fram emot att få se efterbilder på hyllorna sen, kommer bli jättefint!

Ha en trevlig kommande vecka,

Kraam Jenny