Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

13 augusti 2010

Välkommen till 70 talsparadiset

Japp då har man flyttat då, de tog ca 2 veckor innan vi fick internet, telefon har vi inte fått än men de kommer om en månad trodde bredbandsbolaget tack för den. Och hela huset skriker 70 tal så de kommer inte bli några inredningsbilder i dag. Men min älskade make har börjat att måla i vardagsrummet taket e klart och i kväll skulle han vist börja med väggarna. Ska bli så skönt att i alla fall få ett rum klart och vitt nu ser man vart förra ägarna hade sina tavlor, inte så skoj. Tur att övervåningen e bo bar i alla fall. Även om de kommer att krävas en ordentlig uppfräschning där med speciellt på toaletten som nu har en vackert brun blommig tapet.

Annars har de inte hänt så mycket jag sväller som förväntat. Har inte direkt haft en jobbig graviditet denna gången men just nu på slutet börjar jag känna av värmen och att jag har ont i höfter och ben. I dag e de något konstigt klibb väder också som inte gör att humöret e på topp. Väntar på massa post med som inte verkar vilja hitta sin väg hit eller grrr. Åhh längtar tills vi kommer i ordning och bebisen e här men just nu känns de riktigt långt bort.

Jag har i alla fall läst mig i kapp på alla bloggar jag följer nu även om de inte blev några kommentarer gjorda. Får jag säga grattis till fröken jordgubbar med mjölk på bröllopet hoppas ni hade en lika underbar dag som vi hade för en månad sen. Ska även skicka ett grattis till kråkered läste om förlovningen :-D Och alla er andra som har haft fullt upp med nybyggen, renoveringar, trädgårdsarbeten eller bara njutigt av sommaren. Man har verkligen fått lite ny energi och inspiration av att läsa era bloggar. Kram på er för att ni finns!

KramizzarPs: Funderar på att göra mig en ny blogg nu när alla förändringar e klara eller så blir de en rejäl uppfräschning av denna va tycker ni? Hör gärna av er.

Inga kommentarer: