Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

19 juli 2010

Semester

Nu e de inte långt kvar på gubbens semester, så de börjar väl bli dax att sammanfatta, även om de e en vecka kvar och vi hoppas att vi kommer i väg på lite mer innan sommaren e över. De började med att gubben och räkan åkte upp till Norrland själva en vecka så att jag i lugn och ro fick förbereda mig för bröllopet fixa hår och naglar. Men dom hade riktigt roligt, va och hälsade på farfarn , va på vall och var ute och fiskade. Räkan fick då sin allra första fisk han va så stolt så.
Kossan vill pussas lite. Räkan med sin abborre.

Sen när jag kom upp stannade vi några dagar hos farmor och va på tågmuseum, räkan älskar ju tåg så de va passande, hans väldigt favoriserade farbror va med också väldigt snällt av dig M att du inte tröttnat på tåg. Sen va de bröllops dax men när de va över blev de många äventyr. Då hade ju även mormor och morfar kommit upp till norr. Så en dag blev de tur till Tomteland

Mycket spännande att träffa tomten men räkans napp fick han inte än, Sen blev räkan väldigt väldigt rädd för trollen och mest för att mamma skulle lämna honom med trollen om han inte va snäll.

Vi gjorde även en utflykt till växbo lin men då hade jag missat kameran men de kommer kort på fynden jag gjorde i alla fall. Vi hade även sett i aftonbladet att dom tipsade om ett smultronställe som hette Majas café som vi åkte på och oj va grejer och så mysigt, dit skulle jag verkligen vilja åka igen. Sen va vi på en närliggande vall igen där dom hade dom sötaste kattungarna och lilla lammet Pelle både jag och räkan blev total förälskade och ville ta med han hem men då sa gubben nej.


Måste även visa några bilder va ute hos svärmor i deras sommar hus, blev helt såld så fint dom har de. Skulle inte haft något i mot att gå där och fotografera mer men tyvärr va tiden lite knapp. Lantligt räcker inte riktigt för att beskriva de.Nu e de Leila en repris men ändå ska se de.

Kramizzar


Inga kommentarer: