Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

19 mars 2010

Lite papper och kort

Tänkte att jag faktiskt skulle ta mig i kragen och blogga lite. Och ja jag vet S jag borde göra de oftare men tiden finns inte riktigt, men de kommer ju bli mer och oftare längre fram mot sommaren när jag e ledig lite. I dag har de inte hänt så mycket spännande har städat hela hemmet och vikt rentvätt, gubben har varit med räkan på badhuset och sen handlat. Mest spännande i dag e väl att jag har tappat bort mina nycklar vet att jag hade dom i går men i dag kan jag för allt i världen inte komma på vart dom kan vara. Jag får ta en tur och leta igen. Och nu hittade gubben dom, japp så ospännande
Lite mer action va de förra helgen då va jag på 2 mässor en scrapp här i stan. Men eftersom jag har lite paus på de så visste jag inte vad som skulle inköpas så de blev rent spontant hittade gamla kort för 1 kr st.
Mycket mycket nöjd.
Sen blev de lite papper med äldre motiv med har ingen aning om vad jag ska ha dom till men de kommer väl ;-) Jo sen va jag och räkan och firade en av hans vänner som också fyllt 2 de va så roligt att träffa mamma gruppen igen, prata av sig.
Sen på söndagen va jag och hälsade på min kusin som höll i en bröllopsmässa. Det va riktigt roligt vi va mest där för att hälsa på och kolla och inte för att det är bröllop i närmsta även om man kan hoppas *hint* om gubben läser. Men tyvärr fick jag inte med mig kameran :-(
I morgon har gubben och räkan lovat att dom ska följa med på loppis wow året första här hoppas på fynd. Håll tummarna! Ska försöka om jag hittar något att lägga in bilder i morgon.
Kramizzar

Inga kommentarer: