Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

06 december 2009

oj oj

Oj tanken slog mig inte att pyssel pausen skulle vara så låååång. Men nu har de nästan gått en månad och värsta är jag e inte klar eller jag har en sak kvar som även ska bli en julklapp så den kan jag ju ändå inte visa upp. Under min paus har jag då hunnit med att pyssla, jobba, baka, varit och klippt mig, städat, varit på inköpsresor och pynta inför jul, nu på slutet har jag fått med en förkylning också.

Börjar med att visa mitt pyssel. De e tovade bollar, strutar, hjärtan och mina favoriter ett mobilfodral och handledsvärmare, Även strutar i papper.
Julbordet just nu, känner mig så nöjd med mosskrukorna. Och vår uteplats har även den fått sig lite jul känsla, jätte mysigt att sitta där ute med filtar, glögg och tända ljus på kvällen.
Sen har vi mitt stök kök håller faktiskt på med att baka undertiden nu så denna bilden e nog ca 5 min gammal.

Inköp
Svårt att få en bra bild, kunde så inte motstå denna fina advents kalendern men än e han för liten så de e mest jag som njuter av den. Kudden mysmys fick följa med mig från storegården i dag.
Så även änglavingarna och kulan, från store gården alltså. Den andra kudden e de säkert många som känner igen från HM den har äntligen kommit beställde den i augusti/september och kommer nu. Fyyy HM!!!

Sist men inte minst eller kanske, lill plutten i pysseltagen med, han hade gjort en spindel på dagis. Då blir mamma stolt.
Kramizzar

3 kommentarer:

FIA sa...

Åååh vilka fina saker! Verkligen julstämning! Kramis!!

Malin sa...

Oj vad fint du gjort!!
Vackra saker!

(man får ju nästan komplex själv för man är en sån usel pysslare ;-))

Sjöboden sa...

Oj vad mycket att titta på! Handledsvärmarna var underbara!!
Måste vara skönt att ha så mycket fixat :-)

kramelikram