Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

07 november 2009

Aj oj och shopping

Åhh så ont i kroppen va och tog nya vaccinet i går och först kände jag inget fortsatte att jobba precis som vanligt. Sen i går kväll började jag frysa ordentligt låg med värmekuddar fullt på klädd under 2 täcken och frös så jag skaka tänder. Nu på morgonen hade jag feber så detblir att så mycket stanna i sängen i dag men de håller ju på att göra mig tokig med blir som en mask kan inte ligga still och de gör ont hur jag än vänder mig. Hoppas verkligen att man e normal i morgon. Känns ju verkligen halv kul att må skit nu när vi har besök, i går kom svärfar med fru och ska stanna tills i morgon. Så gubben får försöka att underhålla så gott de går själv. Utan dom fick jag en lite sen födelsedags present men de gör inget när de e så fina saker ;-) en diskmedelsflaska från Cult.

I onsdags va jag och räkis ute på shopping tur hade fått mig ett tips om att balders hage hade börjat lite smått med julskylltningen. Så trevligt och mysigt de är där. Fick med mig 2 stora påsar hem. Hittade även en julklapp till svärmor som jag tror ska gå hem. Annars blev de bara saker till mig bland annat:

en frukt korg, jul godis, kakor ja you name it man kan ha den till allt. Också 3 ljushållare.
En till lykta ja jag kan inte hjälpa de 40kr då e jag tvungen att slå till.
Månads bilder en för oss alla.

Sen i torsdags va jag inbjuden till serholt så då fick de ju så klart bli en tur dit med. Märkte även att butikerna som låg runt där hade öppet till 20-22 på kvällen så de följde med lite kläder hem också.

Har för mig att de va mer inrednings saker men kommer inte ihåg vad.
En svea tröja till mig 100 kr och 2 frank dandy linnen 100 gött, sen en 8848 overall till räkisen med kopptrar på han älskar kopptrar nu nämligen.
Ne nu gör min jäkla rygg sig påmind igen så de e dax att ändra ställning.
Kramizzar

2 kommentarer:

LjuvligtLantligt sa...

hej! Vad kul att du hittade till min blogg o tävlingen, håller tummarna för dig! Vilken söt sida du har :)

Kram git

Gillberg sa...

Så mycket fint Du har köpt! Blir nästan lite avundsjuk... ;D

Så kul att Du vill vara med i min utlottning! :D

Lycka till!

Mvh Ellinor på Gillberg