Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

19 juli 2010

Semester

Nu e de inte långt kvar på gubbens semester, så de börjar väl bli dax att sammanfatta, även om de e en vecka kvar och vi hoppas att vi kommer i väg på lite mer innan sommaren e över. De började med att gubben och räkan åkte upp till Norrland själva en vecka så att jag i lugn och ro fick förbereda mig för bröllopet fixa hår och naglar. Men dom hade riktigt roligt, va och hälsade på farfarn , va på vall och var ute och fiskade. Räkan fick då sin allra första fisk han va så stolt så.
Kossan vill pussas lite. Räkan med sin abborre.

Sen när jag kom upp stannade vi några dagar hos farmor och va på tågmuseum, räkan älskar ju tåg så de va passande, hans väldigt favoriserade farbror va med också väldigt snällt av dig M att du inte tröttnat på tåg. Sen va de bröllops dax men när de va över blev de många äventyr. Då hade ju även mormor och morfar kommit upp till norr. Så en dag blev de tur till Tomteland

Mycket spännande att träffa tomten men räkans napp fick han inte än, Sen blev räkan väldigt väldigt rädd för trollen och mest för att mamma skulle lämna honom med trollen om han inte va snäll.

Vi gjorde även en utflykt till växbo lin men då hade jag missat kameran men de kommer kort på fynden jag gjorde i alla fall. Vi hade även sett i aftonbladet att dom tipsade om ett smultronställe som hette Majas café som vi åkte på och oj va grejer och så mysigt, dit skulle jag verkligen vilja åka igen. Sen va vi på en närliggande vall igen där dom hade dom sötaste kattungarna och lilla lammet Pelle både jag och räkan blev total förälskade och ville ta med han hem men då sa gubben nej.


Måste även visa några bilder va ute hos svärmor i deras sommar hus, blev helt såld så fint dom har de. Skulle inte haft något i mot att gå där och fotografera mer men tyvärr va tiden lite knapp. Lantligt räcker inte riktigt för att beskriva de.



Nu e de Leila en repris men ändå ska se de.

Kramizzar


15 juli 2010

1,5 månad, men jag har min anledning



Ja de va blogg paus de. Men de har berott på att jag har haft lite hemlisar på gång så de har varit lite svårt att skriva om jag inte hade fått skriva om detta. För nu händer de grejer i rasande fart. 2 av grejerna startade egentligen i vintras de första då att jag blev gravid igen som ni redan vet, och nu e de nästan bara en månad kvar. Sen i januari började vi också planera vårt bröllop. De har varit en väldigt hektiskt tid nu sista månaden innan de e därför de har varit tyst. Själva bröllopet va nu den 10/7 uppe runt trakten där min man kommer i från. Och allt va helt fantastiskt jag hade blivit förvarnad att allt kanske inte blir perfekt men det blev de verkligen. Jag och min svägerska gjorde oss fina på rummet som vi hade tillgång till på herrgården där festen skulle va. Sen va de ut och ta kort, innan ceremonin i kyrkan, efter kom de häst och vagn och hämtade oss för att åka till herrgården igen och precis innan vi ska skåla kommer dom där efterlängtade regndropparna som man vill ha på sitt bröllop för tur, innan himlen sken upp i vackert solsken igen.


















Sen va de 3 rätters middag och efter de bröllopstårta, present öppning och såklart dans innan kvällen va över och natten spenderades på herrgården i ett underbart fin rum från 1800 talet. Så allt va verkligen mer än perfekt känns som jag fortfarande går i lyckorus. En sak till som har hänt att innan vi åkte i väg för att gifta oss va att vi la ett bud på ett hus de ligger centralt 10 min från centrum men ändå lite utanför. Och vi fick de! Så vi har varit i väg och skrivit kontrakt och flyttar nu den 1 aug, lite stressad men de ska nog gå bra. Så mer eller mindre gör jag ett helt liv på bara några månader, gifter mig, köper hus och föder barn puh inte konstigt att man känner för att sova lite ;-) Men vi har hunnit med lite semester med men de tror jag att jag skriver om i nästa inlägg detta börjar bli lite långt.

Kramizzar