Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

31 mars 2009

Fortsättning nr 2 på underbara dag...

Oj vilken kväll och va kul de va på cirkus, vi va ju lite tvivelaktiga med tanke på att de började en halvtimma innan räkan brukar gå och lägga sig. Men han va jätte pigg och skrattade och klappade händerna. Och tyckte verkligen att de va toppen kul! Och alla djur som kom in man fick nästan hindra räkan från att springa fram. Och lite innan de va paus gick han och ställde sig och gjorde konster och dansade och trodde att alla i publiken applåderade åt honom och han älskade de verkligen de lyste ut ögonen. Så vi har nog fått en liten teaterapa om han nu inte rymmer med cirkusen ;-) och på vägen hem han vi med att busa lite också, fniss. Nu ska vi sova efter den dag med full fart :-D


Elefanterna

Mini hästar.


Måste ju klappa händerna när något e bra.


En get på en ko.


Akrobater


Hundarna som fick räkan att skrika i förtjusning.


Dansgrupp


Kollar på pinnen som blinkar.
Kramizzar

fortsättning på underbara dag...

Japp vi hann till mamma fika och vi va inte sist heller så de kändes bra. Tack goa L och E för fika de va jätte gott gillade dom färgglada ni hade lagt i skålen ;-) De va jätte mysigt även om de inte blev så mycket pratande för barnen va överallt och ropade och hade sig. Men dom hade kul i alla fall och de e det som räknas. Nu har vi ätit lite och ska strax göra oss klara för nästa äventyr. Vi har vunnit biljetter till cirkusen idag så den ska vi åka på, de ska bli spännande om räkan tycker att de ska bli kul eller om han blir rädd eller trött för den börjar typ när han ska sova. Men de fixar sig på något sätt. Här kommer lite bilder från fikat i dag.
Min räka


H visar räkan hur man spelar fotboll

Lille A hämtar fotbollsskorna, och har en jätte cool fotbollströja.


Va tvungen att lägga upp detta kortet A var så himla söt när vi provade lille hatten.


E springer runt och vill inte vara still.


De är mycket lättare att gå med barnvagn när man e ute och övningsgår tycker S


Z passar på att smyga fram till bordet när inte mamma ser.
Kramizzar

Underbara dag!!!

Herregud vet inte riktigt vart jag ska börja. Ok jo jag va på en andra intervjun på ett jobb. Och jag fick de!!! Jubel jubel. De känns verkligen skit bra med tanke på att jag bara har gått arbetslös i en månad och i dessa tider. Så för att fira detta tog jag min en tur förbi en av mina favorit butiker och de blev:
En burk till räkans välling, tyvärr fick han tag på den rätt snabbt så jag har redan bitmärken i den.
En underbart vårgrön marimekko köks handuk.
Sen när jag kom hem och hämtat räkan på dagis satte jag igång med ett par krukor om jag har haft funderingar på ett tag att fixa till för att ha ute på balkongen i år. Så nu e dom också klara. och nu känner jag att tidsoptimisten i mig gör sig påmind igen då vi ska hem till en mamma på fika om 30 min och räkan e inte vaken och jag har färg på hela mig. Jaja vi e ju på väg i alla fall.

Kramizzar

30 mars 2009

Girls dont always want to have fun?

Nja de stämmer nog inte på mig tycker mycket hellre om roligt än tråkigt och vill ju ha saker att pyssla med hela tiden. I dag till ex har jag sytt lite mer eller ja jag började med den i går men så fick den pausa lite för jag skulle på konsert i går kväll. Va och lyssnade på jill Johnsson, helt ok faktiskt men de va mycket som jag inte hade hört innan. Ja de jag sydde va i alla fall en sovmask eller va de heter.
Helt ok för första gången.
Sen har jag ju sprungit med räkan till och från dagis (räkan har varit ute i skogen med dagis i dag) och hann även med en snabbis till stan. Efter maten skulle vi gå i väg och överaska en mamma som va på fika 2 hus bort hon fyller nämligen år i dag. Hon hjälp mig/oss så himla mycket under de senaste året att jag verkligen tyckte att hon förtjänade lite blommor. Så än en gång grattis S hoppas att du fick en toppen dag och kväll även om bara en av dina älsklingar va hemma. Sen stannade vi en stund på lekplatsen till gubben kom hem. Underbart väder att vara ute och leka i. och när väl både räkan och gubben e hemma tja då e de ju inte en lungn stund. Bara nu jag sitter lite men de snurrar redan olika planer i huvudet på mig så jag blir inte långvarig.



När jag ändå va iväg och köpte blommor kunde jag inte undvika att ta med mig en bukett hem också.

Kramizzar



28 mars 2009

Vad har dagen tagit vägen??

Hjälp jag som hade så mycket planer för dagen och så bara sprang den i väg. Men jag fick sovmorgon i morse tack snälla goa älskligen du får ju din sovmorgon i morgon. Sen va vi en sväng på stan och så klart kliade det i shopping fingrarna men de blev bara några småsaker som skänker mig stor lycka.
Sen efter maten satte jag mig för att sy tja de blev lite snett men även sååå charmig för jag vet att den e hemma gjord. De blev en värmekudde!! Åhhh så skön den va vi har redan bråkar om vem som ska ha den ;-) men nu ligger den i trygt förvar bakom min rygg och värmer.

Sen har vi även släkt lamporna, tv och datorn och tänt massor med ljus i dag vilket jag hoppas att fler av er gjorde. Under den tiden spelade jag och gubben kort, kanske inte de mysigaste man kan göra men så kul vi hade de han ska lära mig spela poker haha ja vi får se hur de går. Ne nu e jag för sugen på att se vad som hänt hos er i dag hoppas på något kreativt så man kan snappa upp lite idéer.

kramizzar

26 mars 2009

Ja men tjosan

Ha jag var inte så himla off som jag hade för mig. Jo sist jag skrev så mådde inte räkan så toppen bra men så i går blev jag toppen glad för då verkade som de äntligen var på väg att bli bättre men nej vaknade i natt av att gubben väckte med med ett: han har bajsat i sängen igen. Så vid fem över fyra var vi uppe och bada pojken och bäddade rent. Sen somnade han faktiskt om till kl 8. Så jag ägnade större delen av förmiddagen nere i tvättstugan. Kanske inte så kul men börja vänja mig det e i alla fall lugnt där nere ;-)

Annars har jag nu valt ett par glasögon men tyvärr blev de ingen av dom på bilderna. Utan ett par som jag såg för några veckorsen som jag föll för direkt men som har varit utlånade så jag fick se dom igen i dag. Och jag gillar dom fortfarande massor.
Urs känner mig ganska super trött fortfarande var ju på väg att glömma de jag hade tänkt att skriva om. Jag hade hudvårdsklass i går eller jag var värdinna för en. De blev jätte roligt och blandade åldrar. Tack så hemskt mycket för att ni kom i går de var sååå trevligt. Jag köpte inget tyvärr men jag fick ju ett satin hands för att jag var värdinna så de känns ok. Bjöd också på världens godaste kladdkaka (leilas) testa den om ni har missat den så förstår ni vad jag menar.


A bakom pappret och S och M så nöjda med ansiktsbehandling.
Nu håller vi även på att planera balkongen när våren har tittat fram även om de e rasande kallt på morgonen. Och de e riktigt roligt man får nya idéer nästan varje dag.
Kramizzar

23 mars 2009

Rackarns

Ja ha då va de dax för rond 511 typ räkan kräktes i natt. Så inget dagis i dag eller i morgon. och gubben sov på en madrass på räkans rum natten som gått och jag ska göra de denna natten. De va riktigt otäckt att se hur utslagen han va i morse. Men efter mycket vätskeersättning och faktiskt lite mat så har han börjat att piggna på sig. inga mer kräkningar i alla fall, men lös i magen. Vi hade våra tankar på att de kanske va tänder på g med. Men då brukar man väl inte kräkas. Ni som har erfarenhet hör gärna av er. Själv har jag lite ont i halsen men de brukar man få när man går ut utan jacka, de va ju såååå fint väder i lördags. Annars så har jag varit ute på lite ärenden. typ hämtat räkans sista hand och fotavtryck de blev jätte bra!! sen tog jag en sväng förbi ica och skaffade lite som piggade upp räkan. För nu på eftermiddagen har vi varit själva gubben har varit på möte. Och nu springer han med tvätten fasen va han e toppen. Nu hoppas jag bara på en lugn kväll utan kräk.


En nalle och pingu vad kan pigga upp en liten ett årig annars ;-)

Mina underbara tulpaner som gubben kom med i fredags.
Kramizzar

22 mars 2009

skit skit skit

Vilken skit dag, vaknade i morse av att någon hade gett räkan laktos jippi för de. Ne kanske inte de ne. Sen har jag mer eller mindre haft ont i huvudet hela dagen. Och på eftermiddagen åkte vi ut till vänner som bor lite utanför stan. Och inget ont om dom P jag vet att du brukar läsa, de va jätte trevligt att träffa er och se hur ni har fått de i huset nu. Där i mot dom andra som va där herregud tja va e de man säger har man inget snällt att säga om någon så ska man va tyst och de får jag nog va för i min hjärna finns de verkligen inget snällt om henne. Även om jag underhöll mig med att reta upp dom. Skit taskigt jag vet men nästan alla av oss har ju någon som irriterer en mer än andra så jag hoppas ni förstår. Nu på kvällen har vi bara tagit de lungt och funderat över vad som kommer att hända i veckan vilket jag bara hoppas e bra saker.

kramizzar


Glasögon

Hej på er nu behöver jag verkligen hjälp! Vilket av dessa par tycker ni att jag ska välja??
Par nr 1
Par nr 2
Säg din mening nu ;-)
Kramizzar

21 mars 2009

Vilken tur

E nästan tvungen att tänka vad rackarns hände i går. Jo just de jag fick mig en liten paus när räkan va på dagis så jag tog mig till stan och hör och häpnad köpte mig ett par nya jeans. Kan ju säga att de va ett tagsen jag köpte nya brallor men i går passade jag på. Gick även runt och kollade efter en vår jacka till räkan men de finns inga roliga butiker i centrum. Men hade jag haft tid skulle jag åkt iväg till en special affär för barn men de blev inte ont om tid. Och på kvällen klarade jag faktiskt att hålla jag hade ju sagt att inget bakat på en månad efter räkans kalas och de lyckades jag med, men i går va vi för sugna på kladdkaka och jag va ju lite tvungen att provbaka inför onsdag.

Sen har jag upptäckt eller de visste jag ju redan att jag har världens bästa gubbe. Förbered er på att bli lite avis i går när han kom hem hade han köpt en bukett med helt underbara tulpaner och i dag på morgonen lät han mig få sovmorgon och sen kom in med frukost på sängen. Snacka om underbar.

I dag har jag varit på stan igen, mycket rännande där men i dag har faktiskt valt ut några glasögon modeller som jag ska testa och se vilka jag gillar tyvärr fanns dom jag gillade mest inte inne i dag heller. Så vi får se vilka de blir. Sen i dag så fick vi även reda på att vi har vunnit biljetter till cirkusen!! Jippi de ska bli så kul att ta med räkan på cirkus och se vad han tycker om de. Nu ska jag gå och leta mönster till en klänning som de meningen att jag ska sy så småningom.

Kramizzar

19 mars 2009

Fjantig och trött

Vilken stress dag eller kanske inte stressig men lite mer att göra än vanligt. Först till dagis som går ganska bra faktiskt gubben tyckte att hans dagar gick jätte dåligt men jag tycker att mina går helt ok. Sen skulle jag till optiken i dag, vilket brukar va helt ok även så i dag. Har gått där sen jag va tja 7-8 år så de brukar bli lite skämt och vassa repliker. Men när jag fick se att synen hade blivit ännu lite sämre va de inte så kul. Men men nu får jag ju välja nya snygga glasögon.

Sen hem hämta räkan och på vägen ringde en och ändrade tid för ett möte kändes inte så lämpligt när jag satt i bilen att fixa med de. Så de fick jag ta när jag kom hem men då va räkan såå hungrig att han grät. Efter maten skulle vi iväg till dom gamla kvarteren för att gå på öppnaförskolan och göra de sista hand och fot avtrycket. De va väl kul men sen tog vi oss en sväng till "gården" kul att träffa dom andra och att visa upp räkan hur stor han har blivit. Men annars jag kände att jag e väldigt glad över att ha flyttat de va lite som att tiden hade stått stilla där, konstigt. Men nu e vi hemma och har ätit och badat och inget kul e de på tv heller så stieg larsson her i come.





Kramizzar

18 mars 2009

Vilken härlig dag

Vilket underbart väder de har varit i går och i dag!!! I går va vi ute och lekte i sandlådan va och köpte hink och spade till räkan han tyckte väl att de va halv kul, de va roligare att åka rutchkana. Sen kom mormor och morfar och busade för att jag och gubben hade bio planer, de va meningen att vi skulle gått i fredags men då mådde vi ju inte toppen precis. Så nu va de dax, Vi va och såg män som hatar kvinnor. Ok kritikerna hade nog rätt se filmen utan att ha läst boken. Jag har ju läst boken precis nyligen och blev sååååå besviken! De va ju bara fel efter fel efter fel i hela filmen. Ok visst ska väl säga att jag halv irriterad på sättet han skriver i boken men ändå jag hade verkligen stora förhoppningar på filmen och så va den så bläääää! Enda positiva va att vi kom ut lite. Tyvärr när vi kom ut efter bion kom de 2 killar och prata om hur bra filmen va och hur de va den bästa svenska filmen någonsin, kände att jag inte skickade snälla tankar mot dom precis.

I dag har jag städat upp lite här hemma och så satte jag mig och sydde en påse som räkan kunde ha sina uteleksaker i den blev toppen bra.


Sen har vi varit på mamma träff de va toppen kul och jag känner att vi verkligen e friska nu och slipper karantänen. De va kul att träffa mammorna och pappan även om alla inte kunde komma. Och räkan tackar Z för den fina presenten. Och så tackar både jag och räkan S och hennes mamma för fikat och kakorna dom va jätte goda.

Lilla S som nästan går nu. Älskar hennes min på detta kortet.
Räkan står och spanar om han kan få tag i mer kaka.
Lilla A fick nöja sig med ett lock i stället för kaka ;-)
Räkan och Z och på hörnet S.
Nu har gubben och räkan åkt i väg på simskola eller rättare sagt dom e nog på väg tillbax snart, hoppas de har gått bra i dag. och när dom kommer blir de mat och så har vi tvätt tid, jippi!

Kramizzar

16 mars 2009

Lite nytt

En liten ansikts lyftning nu när våren e på väg hoppas vi. Ja som ni ser då så menar jag på bloggen att den har fått en lite ny färgsättning. som kändes lite mer vårig.



Kramizzar