Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

31 januari 2009

3 saker

  1. Haft lite hemma spa och tagit hand om mig (första gången på ett år typ)
  2. Varit ute på en snabb tur.
  3. Givit i från mig ett livstecken på fl (brukar slarva med de förlåt)


De var dagens 3 saker sitter nu och njuter av att ha tagit hand om mig för en gångs skull. Ska snart väcka gubben som tog sig en tupplur på soffan, vilket han förtjänar när han har jobbat i dag. och så ska vi börja göra oss klara åhh vad jag ser fram i mot kvällen restaurang och bio inte dåligt sist vi var ute va innan räkan föddes. Så vi längtar båda. Och våran älskade räka har åkt hem till mormor och morfar i dag och ska sova över. Dom var jätte uppspelta över att han skulle vara där så dom kom tidigare än planerat och hämtade honom. Men de går bra så länge han e glad och lycklig. Även om vi redan längtar efter honom. Så mamma om du läser i kväll ge plutten en stor puss och kram från oss och berätta hur mycket vi älskar honom. Urs måste sluta nu innan jag börjar gråta. Hoppas i alla fall på en toppen kväll. Berättar i morgon hur de var.



Kramizzar

30 januari 2009

Otroligt inspirerad!!

Började att skriva överskriften sen var diskmaskinen klar så jag fick ägna den lite tid. Under den tiden funderade jag på hur och vad jag skulle skriva i dag. Finns risk att de blir ett långt inlägg i dag. De började med att jag satt och kollade igenom om de hade kommit något nytt på dom bloggarna jag läser. De var då jag hittade detta och de var lite som en påminnelse. Vist jag visste innan att de e jag som har kontroll över mitt liv men just när jag läste de var de som om jag på något sätt hade glömt de och nu blev påmind igen. Även om de nog var allmänt menat så fick i alla fall jag mig en kick i rumpen. Jag ska börja spara även om de inte blir så mycket och jag ska ta tag i mitt liv mer. Jag ska lista ut vad de e jag vill göra och jag ska kämpa för allt jag har drömt om. Fick mig även en liten tanke om vad jag faktiskt redan har gjort för mig själv.

Efter räkan föddes så fortsatte jag mer eller mindre med mitt liv som de var undertiden jag var gravid. Ända till i sommeras på semestern och gubben tog ett kort på mig. Visst någonstans långt bak i huvudet visste jag och jag var inte blind så jag såg att bak på byxorna stod de 52 visst jag har varit stor innan och jag har varit kraftig mer eller mindre hela mitt "vuxna" liv. Men aldrig så kraftig. De gav mig en riktig funderare. Jag mådde inte bra av att se ut så. När vi kom hem gjorde jag mig ett tränings schema, vi flyttade och jag bröt med vissa gamla bekanta vilket nog var nyttigt och träffade ny mer sunda bekanta. Jag började ha koll på vad jag åt och vad jag ville förända med mig. Nu sitter jag i dag har provat kläderna jag ska ha i morgon när vi ska ut och lappen bak i byxorna säger 44. Jag känner mig jätte nöjd och stolt över mig själv för att ha kommit så här lång. Visst man vill ju alltid ner lite till men jag e ändå så nöjd att jag inte får ångest om jag unnar mig något i mellan åt.

Hade svårt att bestämma om jag verkligen ville dela med mig av detta. Men de känns ändå skönt att få ut de och få se de svart på vitt att ja har kommit en bit på vägen att ta tag i mitt liv och bestämma över de själv! Så många av mina vänner /bloggvänner har dagens/veckan tips, kläder, vagnar, inredning ja you name it. Så För att ge mig själv ytterligare en knuff tänker jag acceptera utmaningen och börja ha 3 bra saker jag har gjort under dagen.






  1. Skrivit av mig detta.

  2. Varit ute på promenix. (fastän jag fortfarande har ont i halsen)

  3. Bakat för att överraska min älskade gubbe när han nu hade köpt blommor.


Och jag hoppas att jag kanske kan ha inspirerat någon med ;-)



Kramizzar

29 januari 2009

Slavtjänst hallå....

Urs första dagen utanför sängen, riktigt skakig på benen, trött och illamående. De första jag ser när jag kliver ut från sovrummet är: En naturkatastrof!!! Jag förstår inte. De var ju rent och fint när jag gick och la mig i måndags kväll. Var tvungen att ringa gubben och fråga vad som hade hänt: jo du förstår först kom de en tornardo och sen blev de översvämning och jag var ju tvungen att passa räkan som du förstår, så då blev de såhär. Vi väntade ju på att du skulle bli frisk. Ja jippi för mig. Men nu har jag i alla fall plockat och plockat och gubben hjälpte till att damsuga så nu ser de inte ut som en grotta i alla fall. Och förhoppningsvis kan jag och räkan hålla de snyggt i några dagar. En sak jag blev glad över i dag när jag kom upp var dom fina vita tulpanerna som vist hade flyttat in här i går tack älskling.



Kramizzar


28 januari 2009

hahaha

Ok har jag sagt att jag har tråååkigt i dag? Hittade denna och tyckte den va lite festlig.

Mommy Graphics


Sen har jag blivit tipsad om hur man kan göra sina egna foton så att dom ser gamla ut. Läckert har en känsla av att jag kommer använda mig av den tjänsten!



Kramizzar



Award

Nu e jag färdig med min Award (ja jag vet jag har massor med ledig tid nu när jag e sjuk) är i alla fall ganska nöjd den passar till min sida. Och jag vill hedra dom som har toppen bloggar!
Så därför ger jag denna Awarden till följande bloggar:
Ska säga att de va jätte svårt att ge den till bara er 5 när de finns så många bra bloggar där ute. Så ni som inte fick den av mig hoppas jag ju så klart att den kommer till er från annat håll.
Reglerna är enkla:
- De som mottagit awarden ska/får lägga upp en bild på den.
- Länka till den bloggen du fick den ifrån.
- Ge den vidare till max 5 andra bloggare du vill & länka till deras sidor.
- Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.
Kramizzar

En liten saga.....

De var en dag för tre år sedan då en tjej som kände sig lite ensam bestämde sig för att gå på dejt med den där killen som hade tjatat och tjatat i flera veckor. Han hade fixat biljetter till Cassanova och var väldigt nervös även om han hade sig en plan. Hon var uttråkad och hade precis haft ett stort gräl med en av sina bästa vänner och var verkligen inte egentligen på humör för denna dejten. Men när de båda träffades på ett litet torg i staden. Blev spänningen mellan de två större. Och efter en stunds nervöst tittande i marken blev de både mycket skratt och kvicka kommentarer inne på biografen. Var på efter filmen var slut några drinkar smög i de två för att öka självförtroendet på en lärliggande pub. Hela kvällen avrundades på de gentlemans sättet med en kyss innan tjejen gick på bussen hem. Och efter de levde dom lyckliga i alla sina dagar....



Jag älskar dig gubben grattis på 3årsdagen!!!
puss, puss!!




27 januari 2009

Förvirring, frustration och fnitter

Tusan tusan hur kunde detta hända. Visst jag kände mig lite varm i går kväll och jag hade ont i huvudet men inte så att jag reagera på de direkt. Sen vaknade jag i natt och kunde inte hur mycket jag än försökte att andas helt totalt tjockt i näsa och en hals som bara rosslar som en gammal bil. Men ingen feber eller magproblem så gissningsvis e de bara en vanlig förkylning. Men jag tycker såå synd om dom stackars mammorna och barnen som här i går och jag hoppas verkligen att jag inte har smittat någon. De hade varit riktigt tråkigt. Annars har dagen varit ganska behaglig ska jag säga, jag har ju då spenderat den i sängen med lite besök av gubben och räkan då och då. Har fått frukost på sängen och han har varit och köpt näsdukar och alvedon. Och jag har ju min älskade dator och en toppen bok så jag överlever nog hoppas jag.

Gubben och räkan har varit iväg på babysång i dag. Åhh herregud de hade väl gått sådär. Så för er mammor som läser och som var där idag. Jag ber så mycket om ursäkt för mitt vilddjur trodde att hans far skulle klara att passa honom utan att han skulle på och slåss/bitas och knuffas. Men dom hade i alla fall haft de trevligt. Nu har dom åkt till affären och jag håller mig uppdaterad genom msn hihi kan man inte träffas e detta ett super bra sätt att få skvallra lite.





Kramizzar





Ps: sjöboden vi (gubben) ska iväg och väga din vinst i morgon. De kommer ta lite extra tid nu när jag blev sjuk. Men dom e på väg. super lovar.

26 januari 2009

Helt slut

Humm när jag tänker efter har jag ju inte gjort så mycket i dag men ändå e både jag och räkan jätte trötta. Undra om de kan bero på att vi har haft mammabesök i dag. Ja jätte trevligt var de i alla fall även om jag bjöd på rester. Vad hemskt de lät men tja de var de som blev över efter en annan fika vi har haft här och har fått övervintra i frysen en liten stund. Men som vanligt åt mammorna med god aptit. Vi hade även lite att diskutera. Tyckte att de var lite lustigt för precis när gubben kom började mammorna att packa ihop sig för att gå hem. Han blev lite fundersam om de var hans fel. Men sen kom han på att de var de nog inte och att dom nog kommer tillbaks om inte annat för den goda fikan som de fanns kvar lite av i köket. Har några kort från i dag men lovade att inte lägga ut dom som såg konstiga ut. Tror att jag kunde hålla de ;-)



Humm kan de vara bus på gång mån tro??
Allt ska in i munnen men de e kul med besök.
Va! Är de en kamera vi som inte var beredda. Fick med nästan alla barnen på bild.

Annars har jag njutit av att kolla runt på era bloggar har även hittat någon ny att läsa. Har fått kollat upp lite andra Internet saker om jag e bra på att "glömma" göra. Jo jag satt även och kollade på gamla kort från när räkan föddes åhh vad liten han var!! Fattar inte vad fort han växer att den lille skiten snart e 1 år vart tar tiden vägen. Men i för sig snart kommer väl längtan efter nr2.
Kramizzar

25 januari 2009

Och vinnaren är!!!

De blev en lite sen dragning, men nu har vi dragit vinnaren i tävlingen om Hanna muggarna. Jag ska tacka alla som var med och tävlade är fortfarande helt paff över att ni blev 34 st så de var toppen roligt. Önskar så klar att alla kunde ha vunnit och nästa gång får jag nog ha fler vinster.
Så här såg de ut när vinnaren skulle dras. Här ligger ni alla 34 st
Och namnet som fiskades upp var "trumvirvel"
Caroline som har bloggen sjöboden!
Stort super grattis till dig!!
Om du mailar din adress till mig så ska jag se till att få i väg muggarna så fort som möjligt.
Kramizzar

24 januari 2009

Satans i gatan

Undra vad de e för fel på mig. Har riktigt ont i magen nu och de e inte förkylning eller influensa om ni nu tror de. De e mer ett jag vill haaaaaa så mycket att om jag inte får de kommer jag döööö. Ingen som känner igen de? Ja var nämligen ute på en promenix i förmiddags med räkan och råkade trilla in i en inrednings affär åhh vad mycket de fanns där hittade massa vita saker som så klart bara skrek att köp oss vi skulle passa sååå bra i ditt sovrum. Men som tur var hade jag inga pengar med mig. Men jag fick med mig en katalog som nu har fukt skador av allt dregel Gubben tyckte att jag var helt galen och kom med kommentaren vi har ju redan allt vi kan behöva. Pytsan jag vet att jag kommer behöva dom här sakerna och om jag sak behöva rensa ut gammalt för att få de så vist. Måste säga att de var en lättnad när kl närmade sig 12 och gubben sa att nu ska jag gå till jobbet vi ses i natt. Älskar honom massor men ååå så skönt när jag och räkan får vara själva en stund pyssla och mysa.





Kramizzar

23 januari 2009

Då va denna dagen klar

Vi började morgonen med att åka till leklandet vilket e toppen bra. Och så roligt även om de var lite mer folk i dag. Men vi fick ta oss hemåt vid 12 tiden då räkan skulle äta och så hade vi tvätt tid. Sen på eftermiddagen har vi varit ute och åkt pulka och ja har bakat lite mer bröd. Nu e de på spåret som gäller och vi ligger ganska bra till poängmässigt.



Kramizzar

22 januari 2009

Haha tänk va så stressad och trött man kan bli

Först e jag som vanligt hel a... kalas trött de har varit en hektisk dag men först ska jag berätta om gårdagen. Först fick vi med oss P med döttrarna E och E till leklandet och de va faktiskt toppen roligt. Jo den största av hennes döttrar tyckte nog de va skoj i alla fall och räkan tyckte de va kul med bollhavet. Men roligast tror jag vi vuxna tyckte att de va. Jag hade i alla fall skit skoj, slängde mig i rutchkanan och ned i bollhavet klättrades och krypandes. Kan kände ju sig som 5 år igen. Efter det var de hem och så hade vi mormor och morfar på besök och lite fika. Sen åkte räkan och gubben på babysim jag tänkte att jag skulle ha lite egen tid men tja de gick sådär. Babysimet hade i alla fall gått bra simläraren hade sagt att räkan va bäst i klassen då blev man ju lite stolt. Sen blev de brådis för att jag skulle va hos M på hudvårdsklass. Jag hade ingen aning om vad det var men nu har jag full koll och min ansikte e fortfarande toppen lent. Så de var mycket trevligt tack M för att jag fick komma och jag ser fram i mot nästa klass. Jag var inte hemma för än vid 21 i går, gubben trodde nästan att jag hade gått vilse på vägen hem. Så då var ja alldeles för trött för att blogga.

I dag har gubben varit på möte halva dagen så då har de ju bara blivit lek med räkan tills gubben kom hem. Då gick dom hem till en av gubbens kompisar. Så att jag fick vara ifred och städa och baka och fixa lite för att tant L skulle komma till oss i dag hon hade med sig presenter till räkan. Jätte fina ekologiska, bollen älskar han massor. När hon hade åkt hem va jag helt slut igen. Så nu har jag suttit och läst era bloggar där ute och bara njutit över all uppfinnings rikedom ni har. Önskar bara att jag hade lite egen tid och ork. Börjar bli lite sugen på att i alla fall länka och tävla om olika saker igen.



Kramizzar

Ps: Har fått låna kamera av min snälla mor tack tack mamma, så nu kanske de kan bli lite bilder igen. Och jag lovar att inte radera på ditt minnes kort även om de skulle behövas.

20 januari 2009

Hej barnen upp ända upp i taket....

Japp vi har varit på babysång i dag, och för första gången va vi hela familjen gubben va också med för att han va ledig i dag. Men han tyckte att de va kul och frågade om han fick följa med nästa gång också. Tror ju hade lite att göra med att han inte va ensam pappa där utan att både H och P va med. Blev lite paff över hur mammig räkan va i dag, pappa brukar ju funka så bra så.Om ni vill se några kort där i från får ni gå in på min vän Malins blogg eftersom jag då fortfarande inte har kamera. Kommer ju kännas som 10 dagar e minst ett år saknar den så. Jag håller även på att baka ett bröd nu som jag gärna hade velat att visa er.

Annars har de inte hänt så mycket i dag. På kvällen nu har jag försökt att svara på lite kommentarer och ska även in på fl och skriva lite. De e sånt som jag vanligt vis e lite slarvig med. I morgon e de nya tag ska i väg en stund på förmiddagen och sen får vi besök och så babysim men jag ska ha egen tid då och de finns ju x antal projekt som jag e sugen på att i alla fall börja med. Få se hur de går. Nu ska jag kolla till brödet.





Kramizzar

19 januari 2009

Ja en award

Tänka sig va kul!


Tack snälla sofie
Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till ALLA Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Och lämnar såklart ett meddelande inne hos Dem, om att de har fått den!
Jag ger denna utmärkelse vidare till mammor med bloggar..
Och allas vår favvo mamma
*Alla namn är klickbara*

18 januari 2009

Tänka sig

De e verkligen har man inget att göra så väck bebisen. Tror att de tog ungefär 5 min efter att jag gick in till räkan bytte blöja så hade han hunnit att riva ned en blomkruka. Ja de va bara sätta igång att städa och försöka limma ihop krukan ska köpa mig nya sådana så småningom men just nu e de andra prioriteringar Sen satte jag äntligen i gång med filten vilket blev en helkvälls arbete hade tänkt att de skulle ta typ en halvtimma kanske. Inte sen sy maskinen va ny för mig har jag bråkat så mycket med den. Ibland ville den inte fästa sömmen och sen gjorde den ett litet fågelbo på undersidan och helt plötsligt hade jag 4 under trådar. Grrrr med andra ord har de blivit mycket sprättande. Och jag vill ju att filten ska se snygg ut speciellt nu när jag ska ge bort den. Så de blev några pauser i syendet både för mat och en tur i badkaret. Vilket ökade min irritation vårt badkar läcker verkligen som ett såll. De rinner nästan ut snabbare än vad de kommer i. Man skulle kunna bada på golvet. Längtar verkligen till gubben börjar ta tag i de. Han/vi har ju i alla fall kollat på en duschkabin så jag hoppas att de inte dröjer så länge till. Nu ska jag lägga mig och läsa och sova. Mycket på gång i morgon.

Kramizzar

Ensam....

Vet inte om de e bra eller inte men jag känner mig riktigt ensam, räkan sover fortfarande middag, kanske dax att gå och väcka honom. Och gubben jobbar. I går kom han hem och sa att han skulle jobba kväll hela nästa hel också jippi för oss. De e väl bara att stå ut de blir ju bra med allt helg ob. Sitter och funderar över om jag ska börja sy på den där filten jag har lovat. eller kanske börja med vägg orden jag har planerat så länge. Känner mig kreativ inte alls lika trött och frusen som jag va i går. Så de va nog ingen förkylning på gång ändå. Kanske ska designa en award, humm gillar verkligen scrap programmet Tja något måste jag ta mig för nu.


Kramizzar

17 januari 2009

Zzzzz....

Snabbis fattar verkligen inte hur jag kan va så trött. Vi jag och räkan va bort bjudna i dag på fika hos en av räkans vänner. De va även fler av hans vänner där 4 små gullungar va de som kröp och sprang runt där. Så de va egentligen inget som man borde bli trött av. Tvärt om de va jätte trevligt vilken god choklad tårta dom hade gjort, men jag fastnade mer för kakorna så K om du läser detta vill jag gärna ha receptet på kakorna. Trevligt sällskap och räkan uppförde sig helt ok visst några skåp va han ju tvungen att kolla i men ändå rätt lugn. Men sen jag hann bara lägga räkan i vagnen så somnade han och de gick bra att förflytta honom upp till sängen med. Sen började min trötthet att sätta in va på väg att ta smör flaskan i stället för min vatten flaska, satte på fel platta på spisen, tog en av räkans babyskedar i stället för en gaffel vet i tusan om de inte blev en majs krok till efterrätt med.

Men som tur va sov ju räkan så att jag i alla fall kunde lägga mig och vila efter lunchen En liten stund i alla fall tills gubben kom hem och ville ha mat och dum som jag e lovar jag ju han pajer med jämna mellanrum. Efter de började jag frysa så nu ligger jag med typ 3 tröjor och 2 strumpor iskall och fortfarande såååå trött. Hoppas verkligen inte att jag blir förkyld bara de har jag inte varken tid eller lust med. Och inga kort i dag heller i från mamma träffen hoppas ni kan stå ut och att dom lagar kameran fort.

Kramizzar

16 januari 2009

Inrednings planer 2009

Jo jag vet e lite seg i starten men ändå året har ju precis börjat. Detta hade jag förhoppningsvis tänkt att jag skulle få klarat av i år.



  • Nytt golv i köket (kanske sovrummet med)
  • Ta ut hemska badkar och in med dusch
  • När duschen kommer in ska där kaklas om lite med
  • Fixa stolarna i köket, slipa, måla och sy dyna
  • Vet inte vad den kallas men ett slags bord ska fixas till ni kommer att få se senare sååå lantliv
  • Göra tavla eller ja något ska upp i vardagsrummet har en halv tom vägg där riktigt tråkigt.
  • Sy nya gardiner till alla rum för att dom från gamla lägenheten e för korta och jag kan inte ha julgardinerna hur länge som helst
  • Sen ska de som vanligt piffas och fixas lite.

Kramizzar

Wow hjälp!!

Fattar inte riktigt, jag la in tävlingen i går och jag har redan 18 st som vill vara med. De känns helt ofattbart otroligt förra tävlingen jag hade va 3 st med. Jag blir helt överlycklig när jag loggar in och ser hur många som vill va med. De e verkligen toppen roligt!! E så exalterad att jag nästan glömt vad jag tänkte skriva om i dag. Börjar med att avhandla dagen. Sovmorgon!!!! Ahhh älskar dig gubben som låter mig ligga och dra mig i alla fall någon dag när du e hemma. Efter de lunch för att vi hade tid på förskolan vid 13. Känns konstigt med förskolan håller mig nog till att kalla de dagis. De gick jätte bra, räkan va lite blyg i början och ville gärna hålla mamma i handen. Men när han såg en annan kille sitta på golvet och leka med bilar brydde han sig inte om mamma och pappa längre. Jo han kom och visade en fin röd brandbil för oss bara. De va ett bra besök fick reda på de vi hade undrat över och fick första tiden för inskolning och planerat den med tanke på att vi åker bort.

Jo så att jag inte glömmer de, Hej svärfar hörde att du läste bloggen du ska inte va med och tävla du med ;-)

Efter dagis besöket tog vi oss till badhuset vi skulle träffa vänner där vid 14 men vi va sena och kom inte förrän vid 14.30 men de visade sig att dom inte kom förrän vid 15 hehe snacka om dålig koll. Men de va roligt mycket snackande och lite fikande och badande. Jag och räkan badade inte så länge lill pojken tyckte de va kallt så han skakade och blev blå om läpparna så han och jag gick i bubbelpoolen och värmde oss i stället. Men han tyckte nog att de va roligt även när han hade en tjej på varsida som bråkade om vem som skulle leka med honom. Sen hem och mat och nu sitter/ligger jag här.

Jo just de min kamera gick lite sönder i går så den e på lagning. Så de blir dåligt med kort ett tag nu om jag inte använder mobilen.


Kramizzar

15 januari 2009

E dagen slut nu?

Åhh äntligen hemma, trippen till far min ok förutom att jag lyckades rycka sönder mina jeans men bara lite och de va vid ena ficka så de va ingen större fara med de när jag väl fick kollat. Sen åkte vi vidare till min farbror som va helt säker på att vi skulle komma i morgon och hade inget hemma för utom vatten, skorpor och några marie kex mmm så gott. Pratade även med honom om att jag skulle sy en filt till hans blivande barnbarn men fick svaret tja de får vi väl se om de blir någon bebis. Humm om man hade sett hans sons fru tvivlar man inte hon e så go och rund nu. Eller förlåt räkans gudmor du e fortfarande sååå smal och smärt ;-)







Undertiden vi fikade där i alla fall fick killarna/gubbarna för sig att kolla på skidskytte. Ända tills jag på mindre om att räkan måste hem och gå och lägga sig. Då blev de lite fart på dom. Väl tillbaks i stan stod mamma och väntade på sin gubbe men dom kom in på lite kvälls fika. Och så fick jag en chans att hyvla av gubben. Men andra ord han fick en klippning. Tja de kanske inte e min mest använda talang men den finns där efter många års extra arbete på salong. Så nu e räkan äntligen i säng och allt e som vanligt. Men jag längtar redan tills i morgon.







Kramizzar


Jo jag tänkte visa fick ett påslakarn sett av mamma som jag hade när jag va liten. Bäddade till räkan med de. Visst e de så gulligt.

Tävling

Nu ska de tävlas här om vad som är i detta paketet:






Nämligen 2 st Hanna muggar 30 cl blå, de känns verkligen som att blått kommer att bli våren färg och då passar dessa jätte bra.
Bilden lånad från www.furnish.se
Tävlingen håller på till och med 25/1 kl 12 på dagen så att jag hinner att utse en vinnare på söndagen.
För att vara med och tävla ska du lämna en kommentar i detta inlägget och tipsa om tävlingen på din blogg. Har du ingen blogg vill jag att du mailar 2 vänner och tipsar om tävlingen.
Lycka till!!

Oj oj

Jaha full fart i dag. Jag hade lovat att jag skulle vara på öppnaförskolan i dag vid 9 men kl visade sig bli närmare kvart i 10 innan vi kom dit. Men de va riktigt trevligt massor med barn och massor av räkans gamla kompisar när vi bodde där. Så han blev så exalterad att han kräktes 2 gånger stackars liten. Kan också kanske bero på att lilla E satt och åt på lera och bjöd räkan som snällt tog i mot små delar. Men annars trevlig fika, trevligt skvaller, och mycket sång och lek. Efter de va vi iväg och köpte priser till tävlingen. Hihi får säga att jag blev väldigt nöjd själv hoppas vi också tycker de. Och när jag ändå va i den butiken såg jag att dom hade den marimekko skålen som jag har slängt ögonen på nämligen den röda. ja jag vet julen e slut men jag kan inte hjälpa de tycker att den e super läcker ändå. Nu har vi alla fall kommit hem och räkan har fått i sig lite lunch och sover nu. När han vaknar ska vi bege oss till min far och sen till min farbror. Sen hoppas jag att de e slut för i dag.
Mammas lilla prins.
Lilla V som inte alls ville va med på bild.
Syskonen S
och syskonen E
Och två av barnen från klanen V
och min fina röda skål.
Kramizzar

14 januari 2009

Tips

Har inte allt för mycket varken kraft eller energi kvar nu på kvällen efter att ha varit på babysim. men jag ska tipsa om att jag tänker ha en tävling för att fira alla mina besökare. Ska försöka att tänka ut något bra för er men jag återkommer med de i morgon. Nu ska jag försöka fixa klart inbjudning korten till räkans kalas så att jag slipper tänka på de om en månad.

Kramizzar

Vilka änglar

Oj så många som redan har anmält sig och så många kommentarer jag har fått. Blir riktigt rörd. Ni är verkligen änglar allihop. och ni förgyller min dag men både era bloggar som jag får så mycket inspiration från och med era kommentarer. Världens största mega KRAM till er.