Tänk va kul det är att blogga, här skriver jag ett inlägg och då kan du lämna en komentar för då blir jag så glad!

30 september 2008

Svag

Trött och svag och feber, och sväljer rakblad, ja i alla fall känns de så. Så e blir inget vidare inlägg om dagens aktiviteter. Go natt kramizz

29 september 2008

Overall

Räkisens nya overall kom med posten i dag och även en ny mössa. Tack Farmor säger räkisen som gärna vill vara med och skriva.

En sjuklings dagbok

Go middag. I dag blir de inte mycket gjort i alla fall inte för mig. De har varit en toppen helg. Men har slutat i dag, de börja i går kväll med att jag frös massor och under natten mådde jag sämre och på morgonen va jag täppt och hade ont i halsen. Så de e bara att stanna i säng. Eller jag har ju smugit upp och hämtat datorn och en av muffinsarna som e kvar sen helgen. Funderar på att ta mig upp för att ta lite kort med. Annars händer de inte så mycket i dag. Gubben underhåller räkan med att åka till stan och va ute på promenader. Jo jag kan berätta lite om helgen. I lördags så va vi först på höstmarknaden och titta och handlade lite sprang även in i barnaffären och införskaffade en åk påse till räkisen nu när hans suflett har kommit.

Sen blev de firande med mina föräldrar och på kvällen kom vänner på middag. Sen i går åkte vi ut på landet en stund. Hittade en jättefin välkommen skylt som jag ska ha på dörren. (Jag som har letat som en tok)


och så blev de en tröja till räkisen, och en påse med tyger som jag inte riktigt vet vart jag ska göra av. Jo just de det blev lite andra fynd med. Vad e de dom säger den som spar han har. Och i bland blir jag riktigt förvånad att vissa saker har blivit sparade men jag blir glad när jag hittar dom. Mina fynd visar jag i inrednings bloggen. I veckan blir de väl det vanliga om jag bara mår bättre. He he hittade en glad tok hoppande i sin säng när jag va uppe.
Nu ska jag vila lite sen blir de att surfa runt lite.
Hoppas ni har en bra dag. kramizzar

27 september 2008

Hej detta blir en snabbis för våra gäster kommer strax men jag ville bara visa hur tårtan och cupcaksen blev.




Och så en bild på vagnen för jag lovade en kompis att de skulle komma en bild på den så snart den va höst pimpad.


Och på lite saker jag har fått i dag. Jag blev jätte glad de e så fint tack!!
Så nu fick vi medelande från våra gäster att dom va på g bäst att sätta igång med maten. Hoppas alla får en toppen kväll jag hade i alla fall tänkt att ha de. Kramizzar i massor!!!

26 september 2008

Dag av bak.

Alltså inte bak som rumpor utan bak som bullar. Fast inga bullar heller jag har bakar tårtbottnar i dag och cupcakes men de skulle va en konstig marängfrosting, på som jag tror att jag misslyckades med vi får se i morgon om någon kan äta de. Sen blev de grunden till blommorna som ska bli på tårtan och ja på cupcaksen för de blev lite mycket och ändå gjorde jag bara halva sattsen. Så de e vad jag har pysslat med hela dagen och i går städade jag så nu e jag nästan klar för i morgon. Och de kommer lite folk så de blir trevligt först föräldra teamet och på kvällen så vi ska ha en bjudning hemma för lite vänner. Så de kommer nog bli riktigt skoj. Jag kommer nog tyvärr inte orka att skriva och berätta i morgon hur de går, Men jag ska försöka på söndag också ska jag ta kort på mina bakverk så att ni får se dom med.

Nu ska jag kolla film sen e de sängen. Go natt kramizzar

24 september 2008

Foto dax!!

Oj vilken helt galen fantastisk dag! Vi gav ny mening till uttrycket shop until you drop. Jag e så trött och kommer nog ha riktig träningsvärk i morgon. De blev i alla fall en tur till storstaden på födelsedags shopping. Något jag och min mor gör varje år. Sen e de lite olika vilka städer vi åker till förra året blev de London. I år va vi lite mer lokala med tanke på att jag inte kunde lämna räkan så länge. Ja de blev mycket roligt och här kommer bilder på några av mina saker, jag kommer även lägga några bilder på min inrednings blogg. Fasen nu tappade jag tankarna bara för att gubben kom och började tjata om inget. Jaja här kommer i alla fall lite bilder.

Ja har man varit på bräckboden så har man tur att vi ska ha kalas på lördag så man har något att bjuda på, sen hittade jag jätte söta cup cakes formar dom kommer ju också sååå till nytta på lördag.


Och så har vi lite räkfynd eller fynd till räkisen. Ska säga att dom rosa vantarna har jag gått och funderat några dagar på men kom fram till tjejer har blått och vissa killar hade rosa skjortor varför kan inte en liten kille ha rosa vantar. Så dom fick de bli, bra material i dom och ja dom finns inte i andra färger. Sen blev de 2 nicke nappar till, han gillar dom massor. Och sen ja kanske inte ett fynd men vist e dom snygga molo´s höst kollektion. Perfekt till sandlåde lek och dagis.






Och sen till några saker till mig. Tog en tur via lyx för att försöka få tillbaks choklad doften på min toa så vi får se hur de lyckas. Annars hade dom andra produkter dom definitivt skulle sätta doft där inne ;-)
Sen blev de... Ok kanske e svårt att dölja vi är frilufts nördar eller ja gubben är jag har mest hakat på dom otroligt superbraiga kläderna. Men ni ska inte tro att jag inte provade varje odd molly jacka i hela staden innan jag fick ge mig årets modell va inte gjord för en kurvig tjej som mig. Jag som hade ögonen på en sådan fin molly jacka. Så det blev stora steg in på naturkompaniet. De blev en snygg, praktisk, varm jacka. Som jag kan va ute och leka med räkan i, och ska jag va fin så har jag ju min henri lloyd duffel i vinter.

Sen hade ju min mor varit och hämtat en sak till mig i går. Så här kommer ett litet smakprov. Hela får ni se när jag har helt höst/vinter pimpat hela vagnen. Men ändå ett stort tack till Mamma på Vift.
Nu ska jag kolla och svara på mail sen ska jag sova vem vet räkan kanske tycker att kl 5 e en bra tid att stiga upp i morgon med.
Go natt kramizzar på er.

23 september 2008

officiellt gammal?

Jag känner mig inte så gammal men nu har den kommit även till mig. Inbjudan 10 år sen jag gick ut 9 an. 10 år sen de känns jätte länge även om jag minns den tiden så tydligt. Gick in och kollade vilka de va som hade anmält sig vilket va typ 4 st om förlåt om ni skulle läsa detta men dom nördiga killarna. Dom som bodde en bit utanför på riktiga landet. Men sista anmälningsdagen va inte förrän den 30 så jag tror att jag ska vänta tills dess och se om de e några man vill träffa som anmäler sig. Sen va de några vänner från för som hade loggat in och man kunde skicka medelanden tillvarandra så de va lite roligt.

Annars så e jag bara toppen slö, FAN kom på nu att jag har ju 2 påsar med tvätt som borde strykas. Och jag som e så trött har sovit dåligt i natt med massa mardrömmar om min lill räka. Så vi gick runt i myskläder och pyjamas hela morgonen innan vi kom på att kl va 12 och sångstunden skulle börja om 45 min och vi skulle äta innan. Så de e max vad vi har pysslat med i dag. Men i morgon blir en toppen rolig dag längtar så.

Ne nu ska jag allt ta och vila när gubben ändå e i fullgång att leka med räkan. Kramizzar

Ps: Min nya suflett e klar!! Så glad mamma ska hämta den i kväll om hon inte redan gjort de måste ringa och kolla. Nu ska de bara dit en åkpåse. Letar med ljus och lykta efter någon snygg.

22 september 2008

Gäsp

Konstigt att man blir så trött av lång promenad. Fick ett sms i morse från en vän som undrade om vi inte skulle med till en barnaffär och kolla/shoppa lite. Och de ville vi så klart för de kanske inte e så kul att följa med pappa ut på landet och klippa gräset. Så de blev en långpromenix och lite affärer. Hittade en mössa som passa jätte bra till räkisens både fleease tröja och vinter jacka. Han blev ju så söt i den också.
Så det va en riktigt trevlig promenad de enda va väl att jag hade en väldigt trött bebis när vi nästan va hemma och han somnade i vagnen medans jag öppnade förrådet för att ställa in den. Men när vi kom in så vaknade han till och kröp med il fart och ställde sig vid sin favorit leksak där han kan stå länge.
Nu sover han igen vilket e skönt så nu ska vi ta och passa på att göra lite mat för gubben har kommit hem också. Vi kanske hörs senare.





Ha en fortsatt bra dag kramizz

Vist e dom söta dom små grynen ute på promenad,

21 september 2008

Besök

Snyft sitter och kollar på miami ink och dom tatuerade en bild på sin son som hade dött i plötslig spädbarnsdöd de va så sorgset. Jag blev verkligen påmind om hur mycket jag älskar räkan och vilken tur jag har som har honom. Sen blir jag ännu mer sugen på att göra mer tatueringar. Har länge tänkt att göra en där jag skriver räkans namn. Men nu har vi ju babysim och man får ju inte bada så jag får vänta en stund till. I dag har våra gäster åkt hem kul när dom e här men skönt när dom kommer hem.

Tyckte lite synd om gubbens bror bara han kan inte ha tycket att de va roligt här han satt i går och kollade fisketidningar och drack vatten. Men jag sa till han innan dom åkte att han får ta med sin tjej hit så får vi hitta på roligare saker än att köpa en husbil och sitta i lägenheten. Sen efter dom hade åkt så va de dax för nästa då kom mina föräldrar för vi hade köpt mat till 4 i dag så de va bara att bjuda in några. De blev lite klassisk potatisgratäng med lövbiff. Dom busade lite med räkan och åt up dom sista blå cupcaksen för oss men de blir ju tårta nästa helg och de e ju lika gott de. Nu ska jag kolla på hål i väggen fick bara se slutet på de förra veckan ska bli kul att se vad de e.

Go natt kramizzar

20 september 2008

Ny pimpad

Nu har jag höst pimpat min blogg lite och som ni kanske ser blev de lite höst färger och en lite barnsliga sak fick plats och en ny bård. Sen har jag ju nytt namn och så har jag låst upp den. Jo Glöm inte att även kolla min inrednings blogg så får ni se hur vi har de hemma. http://vitsockervadd.blogspot.com/

Nu sitter och kollar fiske film men jag tror att jag ska ta och gå och lägga mig och läsa lite i stället.





Men tusan i skogen jag va nästan på väg att glömma lill räkisen fyller 7 månader i dag!!! Grattis räkisen. Mamma älskar dig gullungen.

Go natt kramizzar

19 september 2008

Besök humf visst e det trevligt oftast men de blir mycket laga mat och mycket plocka upp efter dom. Men de värsta tror jag va när jag kom in på min toa min nya toa som jag gillar så mycket som de vanligt vis brukar lukta choklad på. De gjorde de inte nu och dom hade lagt tidningar på toa humm de kommer krävas stor sanering där. Annars så har vi varit ute och gått en promenad i dag. Och nu är dom i väg och gör de dom kom hit för kollar en husbil. Jo jag fick mail i torsdags om att min eller humm räkans nya suflett e på G hon skulle försöka att sy den i helgen nu. Gissa om jag längtar men sen får vi se om den blir en bild på den direkt eller när jag har höst pimpat hela vagnen. Nu ska jag passa på att duscha medans dom e borta en stund.





Men räkisen fick i alla fall lite presenter:
Behöver jag skriva att farfar gillar att köpa grodor ;)


Ha en toppen dag kramizzar
Urs och fy nu har jag fuska med att skriva igen. Först här kommer korten på räkisen när han e uppe på radion så jag inte glömmer de sen.


Sen har vi fått besök av farfar och farbror dom ska va här till söndag. De känns lite konstigt att ha folk här men de e roligt att vara värdinna. Och vi (jag har lagat go mat) och så har dom lekt massor med räkisen. Vilket han tycker e toppen skoj. Och när de e så mycket folk här så varför ska man sova. Så han sitter fortfarande här brevid. Jo jag har bakat nya cupcakes till besöket i dag. Dom blev så där inte så söta som förra gången.




Sen fick jag mig ett gott skratt i dag. En vän hade gjort ett kort på sin dotter hur hon kunde sett ut. De va en sida som erbjöd denna tjänsten så jag testade och ta da så här skulle visst räkisen sett ut:
humm ja de va ju så lång från hur han ser ut som man bara kunde komma.
Nu ska jag ta och uppdatera inrednings bloggen med så se till att kolla in på den med.
Nu ska jag va lite social och så ska jag försöka få min bångstyriga son att sova.
Go natt kramizzar

17 september 2008

Trött och ont. Vet inte om de onda är för att jag inte e jätte förtjust i backarna hem eller om de e lite träningsvärk från simmningen i dag eller om de e för att jag va på väg att trilla utanför badhuset i dag. Trött vet jag precis varför jag e. Tack till räkan som tyckte att de e mycket mer spännande på natten att busa och när man då får busa i mammas och pappas säng då e det verkligen toppen. Men de hade ju varit roligare om mamma va vaken att busa med och hur väcker man mamma på bästa sätt. Jo dra henne i håret och krypa upp på ansiktet och bita henne i näsan! Jäkla unge. Jag förstår inte hur jag har kunnat få en sådan bus bebis. I dag har jag satt honom upprepade gånger i sitt rum och vad gör han då. Antingen så kryper (ålar) han sig efter ut i hallen eller så tar han sig till sin radio/cd spelare. För den e ju toppen och nu när han har kommit på hur man får ut skivan också så e det ännu roligare. Upptäckte han sittandes vid radion så frågade jag: Räkan va gör du? Då tittar han upp med ett stort leende och klappar händerna åt sig själv. Jaja fick höra av mamma att de va mina gener han hade fått jag va visst aldrig still heller.

Jo sen har vi varit på nya öppna förskolan eller de e ju den som ligger i närheten av där vi bor nu. Och de va toppen trevligt! Alla mammorna va så goa och trevliga. Kändes verkligen att de inte va något skitsnack och tävling som de har varit på den gamla Men vi får nog ta och kompromissa lite för jag gillar fröknarna på den gamla och sångstunden e lite bättre på den med.

Sen har vi varit på babysim i dag och jag hade räkan själv i dag. De gick faktiskt riktigt bra de tog lite mer än en halvtimma att bli klara men vi hade inte brådis. Han grät ens inte när han råkade trilla efter att ha följt efter en mopp som en anställd gick med. Så kanske kanske att man har mer självförtroende att fixa de själv nu. (även om jag kommer att försöka få med mig någon.) Ne nu ska jag ta och kolla lite åk påsar till vagnen innan jag däckar av totalt.

Go natt kramizzar

Ps: här skulle jag lagt in ett kort på räkisen med radion men efter som kameran e sååå långt borta och jag har lagt mig i sängen så kommer de i morgon i stället.

15 september 2008

Funderar och drömmer. Blev så avis när jag såg att en vän hade köpt en odd molly jacka vill ju också ha. Gillar ju odd molly hade tankar på att kanske köpa en tröja i de nu när jag fyller år eller kanske gå på burberry i gbg. Ja lite kläder kommer de definitivt att bli. Jo så jag satt på några sidor som jag fick skickat till mig och hittade en sådan fin molly jacka grå med lite vidd och med brodyr på ryggen sen tittade jag på priset 4000 kr!! Visst jag kanske e galen med de jag vill ha men så mycket pengar har jag bara inte hur mycket jag än kollar på kontona. Sen ska ju jag och mamma åka till gbg och kolla lite, hon har även hittat massa inrednings butiker som vi ska åka till. Så de kommer nog att bli lagom dyrt i alla fall. Vi sitter och kollar på i ditt ansikte med Magnus betner dom skämtar med gbg are och satt på tåget dit från sthlm och så drog han lite dumma skämt. Men de satt en kille där som jag tyckte att jag kände igen så Sara om du läser detta va de din lilla man som va med på de tåget?

Oj nu får jag snabba mig batteriet e på väg att ta slut. I dag har vi inte gjort så mycket va och handlade och gjorde go mat eftersom vi har fredag igen man blir helt skumt när gubben jobbar tre dagar och ledig tre dagar varje gång han blir ledig känns de som fredag. I morgon ska jag till tandläkaren urs och fy hoppas de inte blir för dyrt. Och jo nu e det klart på fredag kommer farfarn och farbror och hälsar på under helgen humm undra om farbror har med sig kusin Arwen också då kan de bli livat värre. Ne nu e det tv och sängen som gäller jo och om jag har tid kolla begagnat marknaden efter min nya älsklings jacka.

Go natt kramizzar

14 september 2008

Känner mig helt trött. Hade dagen planerad men nopp. Vi (jag) hade tänkt att jag och räkan skulle gå ut på en promenad i dag de va ju så fint väder. Men dom tankarna hade inte han. han kom upp åt kläde sig och sen började gnälla igen om att han va trött så jag la han i sängen igen vid 9.15 trodde att han skulle vakna vid 10 för lite mat men han sov till kl 13!!!! Den första timmen ok då stressade jag så att jag skulle hinna klart innan räkan vaknar. Dom andra herregud va tiden gick långsamt, fick tid att Göra mig riktigt i ordning inför kalaset idag och sortera räkans foton till hans bebisalbum. De börjar bli dax att göra klart de snart dom sista bilderna ska ju va av hans 1 födelsedag och den kommer snart herregud va tiden går han e ju snart 7 månader.

Ja i alla fall när räkan vaknade va han jätte hungrig så de va vi tvungna och fixa sen skulle han klä sig för gubben skulle komma hem vid 14 i dag eftersom vi skulle på kalas. Det va ett riktigt trevligt "barn" kalas de va dock inte så många barn där. Med goda tårtor och kakor jätte duktigt bakat patz hög gravid och allt. Ne nu sitter jag och tittar på Helens små underverk så jag har lite svårt att koncentrera mig vilket ofta e mitt problem. Så jag ska nog avrunda detta.





Go natt kramizzar

13 september 2008

Vad har hänt med mitt liv!? Ok jag gillar tillvaron mestadels. Jag fick bara mig en tankeställare i dag. De börja egentligen i går. Jag har fått massor med mail från vänner som har facebook och åhh vad dom vill att jag ska skaffa de med. Vilket jag e inte så sugen på eftersom dom får rättigheterna till dom bilderna man lägger ut. Men i alla fall jag skaffade en sida. Och vilka hittar jag där om inte alla mina vänner från högskole tiden. Jätte roligt och de va många av dom som hade flyttat hitåt med. Så började jag läsa lite om vad dom gör nu och kolla på deras bilder. Då började de verkligen kännas om jag va tråkigaste i hela världen. En av dom jobbar på NK den andra håller på med reklam för cirkus scott en annan e personlig tränare. Och dom visade bilder på när dom va ute och festade ihop.

Och vad gör jag sitter hemma med en filt min dator och lite varmchoklad och springer när babywatchen piper. De e inte riktigt festandet jag saknar även om de e lite. Funderar på varför blev inte jag bjuden men jag vet att svaret skulle bli "men du e ju morsa nu." De jag saknar e varför blev inte ja något vi gick ju samma utbildning, jag va ju också lite extra på cirkusen Men jag vet svaret, jag va för hemma knuten redan då. På en tiden hade jag en pojkvän jag va förlovad med att bara packa ihop sin väska och dra ut i Europa på äventyr de fanns bara inte i min värld. Jag skulle hitta ett bra jobb hemma. Utan en tanke på att de skulle bli sämre med jobb och att ha packat den där väskan kanske hade varit de rätta. Men men hade jag gjort de hade jag ju aldrig träffat gubben och jag hade absolut inte haft räkan som jag älskar mer än allt! Men man börjar ändå fundera på hur de kunde varit och kanske man hänger med ut och festar någon gång.

Nå ja i dag har jag varit på marknad trodde att de skulle va mer som en loppis men nopp. De va min frisör som hade tipsat mig hon skulle nämligen sälja sina smycken där. Så jag köpte ett halsband till mamma eftersom jag hade på känn att hon inte va på topp just nu. Men de va trevligt barnen tittade på en brandbil och fick provsitta den och så va de hoppborgar och godis försäljning. Efter så gick vi hem till dom vi va och hälsade på och åt cupcaksen jag hade med mig. Nu ska jag gå och kolla vad de e som låter i räkans rum han borde sova nu. Sen ska jag gå och sova själv.





Go natt kramizzar

12 september 2008

Konstigt jag har mycket lättare för att läsa andras bloggar vad som händer i deras liv än vad jag har att skriva på min egna. Ja i dag har jag äntligen äntligen bakat! De blev inte så mycket men ändå. Ja jag har ju suttit och kollat på bak bloggen jag tipsade om i går och så hittade jag ett recept på choklad cupcakes. Som verkade så goda! Kanske för att jag inte har ätigt sötsaker nu sen vi kom hem i från semestern. Men på senaste har jag varit riktigt choklad sugen så dom cupcaksen va perfekta. De va bara skicka i väg gubben och räkan till affären och sen satte jag i gång. och så här blev dom:


Humm undra varför den inte ville bli på rätt håll jaja med. Ok inte helt fel för min första gång. Skulle vilja ha gjort sugerpast blommor på men de krävdes lite saker från apoteket så de får jag ta en annan gång. Nu till den stora frågan vad ska jag med 10 cupcakes till jag nöjer mig själv med en halv kanske. Humm ska nog ta med dom till loppisen jag ska på i morgon. Det ska faktiskt bli ganska roligt att gå på loppis i morgon de va längesen och jag vet i alla fall en sak jag ska leta efter ett silver fat gammalt att ställa ljus på som jag kan ha på byrån i sovrummet. Sen har vi inte gjort så mycket mest bara tvättat de e iförsig ganska skönt de med. Jo gubben va ute och hämtade bordet till vardagsrummet som jag hade jobbat på. Så nu har vi gjort i ordning där en bild på de hittar ni på min andra inrednings blogg. Nu ska jag gå och leka med familjen och förhoppningsvis natta räkan snart.




Ha en trevlig kväll kramizzar

11 september 2008

Go dag go dag. Undra om de finns någon dag som jag inte ångrar saker. I går till ex jag har ju satt upp filt gardiner framför dörren till garderoben Och på kvällen så skulle gubben spexa till de och ja trampade på en av gardinerna så att en del blev längre och såg helt konstig ut. Jag blev så klart riktigt sur eftersom jag hade köpt dom i måndags. Så jag sa att han fick tusan åka och köpa nya nu på morgonen. Jag som hade lovat han en sovmorgon. Men så tidigt i morse så åkte han och räkan i väg och köpte inte bara en ny utan två nya gardiner. Jag som hade legat och klurat på om jag kunde sy igen dom lite förlånga hålen som blev i går. Vilket gjorde att jag kände mig jätte dum och elak för att jag kanske inte sa så snälla saker i går och att han åkte kanske helt i onödan.

Nu ska vi ta oss ut snart ska vi väg och köpa presenter. De e mycket nu dom närmsta helgerna. Nu ska jag och räkan ut till våra ex grannar där de e en loppis och sen fyller ju våra vänners dotter 3 år, nästa helg kommer svärfar och hans fru. Och helger där efter ska vi gå ut och äta och så kommer nog mamma på lite tårta. Jag ska prov baka lite i morgon hoppas att jag får tid till de. Har en jätte bra blogg med roliga bak recept: http://bakalitenkaka-tove.blogspot.com/ hon e helt toppen på tårtor e riktigt sugen på chokladtårtan. Men vi får se. Oj nu börjar räkan vakna då ska vi gå strax.

Ha en bra dag kramizzar

10 september 2008

Mår mycket bättre i dag som tur e för vi skulle ju ut till förorten i dag och fixa med vardagsrums bordet. de blev klart men om jag e nöjd...humm ja kanske om ett tag när vi har slitigt på de lite till. När jag började va de helt slätt och fint vitt nu e det slipat och bonkat och slagit på så de ser verkligen gammalt och använt ut. Ja de e ju ett gammalt bord bara de att jag hade tagit mig tid en gång i tiden att slipa de och göra de fint. Sen har vi varit på babysim i dag. Vi hade bestämt att jag inte skulle bada i dag så jag fick hålla i film kameran i stället de va nästan lika kul att se dom skvätta omkring men räkan älskar ju att skvätta vatten på tjejerna så att dom gårter. Han kan va lite små jäklig. Annars händer de inte så mycket fick upp gardiner i går bara ett problem vi hade satt fästena ovanför fönstren så dom blev lite korta och ja e kant i kant med fönstret på sidan så vi får se vad man ska göra åt de.

Jo känner mig lite dum som vanligt men av 2 anledningar 1 de e en familj eller mamman brukar va på öppna och dom e på babysimet med och i dag va hennes man med och gubben trodde att de va han som gav mig epiduralen när räkan föddes och jag kommer verkligen inte ihåg, jag vet bara att han jobbar på lasarettet Jag måste ta och fråga nästa gång. 2. Jag träffade en vän på väg ned till stan i går eller ja hon och hennes urgulliga dotter skulle upp till kyrkan på någon baby sak. Och undertiden jag stod där kom de mer mammor som skulle dit och jag mitt pucko hängde inte på. Jag känner inga mammor här där vi bor nu och när jag får chansen så tar jag inte den. Smart va. Men man får hoppas att de blir en andra gång. I morgon och på fredag i gubben hemma så vi ska försöka oss på att gå och köpa en present till några vänners dotter som fyller 3 till helgen. Vi har planer på trummor eller en trumpet så att hon kan spela fina saker för sin mamma och den nya lillasyster/lillebror som kommer snart. Sen ska gubben ut till förorten och hämta möblerna jag gjorde i dag så får vi se hur dom passar in här hemma. Nu ska jag gå och göra familjen sällskap.





Go natt kramizzar





Ps: Tänkte ju visa bilder på när räkan ska ta sig upp och ställa sig mot fåtöljen han har i sitt rum.
1-2-3 upp och stå!

09 september 2008

Fattar inte jag som va så pigg innan i dag jag och räkisen gick till stan skulle fixa lite papper och så handla lite mat kanske kolla lite affärer. Allt va bra de enda va att jag kände mig lite snuvig när jag kom hem trodde det va för att de va kallt ute. Men sen har de bara blivit värre nu e jag jätte snuvig och har ont i huvudet. Ska ta och titta klart på vem kan slå Filip och fredrik han som utmanar e ju riktigt dålig. Sen ska jag ta alvedon och gå och sova. Så får man hoppas att man e ganska pigg i morgon för då ska vi till mamma och pappa jag ska fixa på vårt vardagsrums bord. Stolarna till bordet ska också få nya dynor men de får jag ta sen köpa tyg och sy nya. Jippi nu börjar gubben hosta här med hopps inte han blir sjuk med. Han ska nämligen ta med sig räkan på baby simmet i morgon. Vi va där alla tre förra gången men räkan fick gå på herrarnas då för att testa och de gick visst riktigt bra. Jag har startat en inrednings blogg nu. Den kommer inte att vara lika aktiv som denna. Humm de lät bra eftersom jag inte har skrivit här på länge. Ja men de kommer att bli bättre här och så kommer den nya bara att skrivas lite i men mest läggas bilder på. Så nu finns de bilder på vårt nya hem. De kommer ju att fixas lite mer men men. Här har ni adressen till den nya. http://vitsockervadd.blogspot.com/ Ne nu ska jag kolla klart tv innan jag däckar.

Go natt kramizzar

05 september 2008

Ahh go morgon va jag på väg att skriva men de e ju mycket mer go natt om jag nu inte skriver för länge. Då ska vi se nu har vi äntligen flyttat! Men jag blev lite stressad när vi väl kom hit först hade jag svärmor här hon kom på kvällen efter att vi hade flyttat in. Vilket inte gjorde situationen mindre stressad. Men sen visade sig att dom flesta av nycklarna hade brunnit inne så vi skulle få nya lås, sen skulle ju diskmaskinen installeras och alla lampor funkade inte så en elektriker hade inte varit helt fel och till slut de stämde inte riktigt med 3 hål i väggen så vi har haft com hem här också.

Jo sen ville jag ju ha nya tapeter för dom som i båda sovrummen va riktigt trista och passade varken i räkans rum eller hos oss. Så i räkans rum blev de vita med en fondvägg i ljusblå randigt. Och i vårt sovrum blir de också vitt fast med en överraskning Men jag börjar att bli klar med de första som ska göras sen ska de läggas lite nya golv och så byta ut hantagen i köket, kanske nytt kyl och frys lite nytt kakel. Sen är jag ju väldigt sugen på några vägg ord. Jo jag ska ju fixa till vardagsrum bordet vi ska ha och stolarna de kommer ju krävas lite tid och ork. Och han som tapetser ar kommer i morgon för att spackla de e tur att man har kontakter men att komma på en lördag. Jaja jag ska inte va hemma jag drar till ikea för att handla de sista som jag missade förra söndagen då jag hade min mardröms dag med både min mamma och svärmor på ikea som hade sina idéer om hur vi skulle ha det och vad vi skulle köpa.

Men jag kan visa bilder på badrummet och köket för dom e ju nästan klara nu ja förutom golven då men de kommer nog inte förrän vid jul, jo ni kan få se bilder på hallen också den e jag riktigt nöjd med också men de skulle inte va fel med ett vägg ord där och kanske en plexiglas skiva bakom sko hyllan annars kommer tapeten va super smutsig snart. Jo just de jag har varit och klippt mig i dag med innan va de långt rakt och ljust men jag ville ha en förändring så nu e det mörkt kort och lockigt Ska visa bild på de en annan gång för oj nu har räkisen vaknat de va ju inte riktigt meningen han borde ju sova som en liten gris nu. Om jag får han att somna om skriver jag mer i kväll. Annars go natt kramizzar.

03 september 2008

Å hela helsike e det mer än en vecka sen jag skrev?? jaja ni som läser bloggen vet ju att det är för att vi har flyttat. Och i dag blev nätet äntligen i kopplat det värsta är bara att jag inte orkar att skriva nu. Men ja då vet ni nu e jag tillbaks.

Go natt kramizzar